- Hobby elektronika
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
belaazallat #60519 üzenetére
Koszi, privatba is johet majd a tapasztalatod!
-
Brekk
addikt
válasz
belaazallat #60484 üzenetére
Igazad lehet, hogy az soknak tunik, olcsositunk rajta sztem. Neked meg ment privi.
-
HAX
tag
válasz
belaazallat #60481 üzenetére
Köszi, nem rég olvastam én is.
Engem annyira nem győzött meg, az instabil talpazat és a zongoralakk borítás nagyon rontja az összképet szerintem, bár a tudásával nincsen gond.
Most vagy megbarátkozok ezekkel a negatívumokkal (ami ezen az áron még elfogadható) vagy keresek tovább.
Bár engem az LG 24MB35PM-B nagyon megfogott, szép matt borítás, nagyon egyszerű dizájn. Pont ilyet keresek, az ára is elfogadható csak nem tudom, hogy van-e valami hátránya, ha nincs akkor nálam ő lenne a befutó.
-
Brekk
addikt
válasz
belaazallat #60464 üzenetére
Jó kérdés, a Philips monitorok kb ugyanazt a kategoriát képviselik mint az LG monitorok. Ha vennék inkább philipset vennék az biztos, de sokat ne várj tőle. Hozzátéve, hogy az általad leírt felhasználásra valószínűleg tökéletes lesz. Én mindig kicsit a drága grafikus monitorok felől közelítek, ezért vagyok kritikusabb ezekkel az olcsóbb monitorokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest