Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Az alábbi kínlódásom abszolút az én hülyeségem, nem a gép hibája.
A GX80-on van a tárcsán Custom mode is; úgyhogy ebből a szempontból el vagyok kényeztetve. Igaz, mindössze 3 egyéni beállítás menthető el.
Én a cinelike hack-et mentettem el oda, illetve egy egyéni rekeszautomata üzemmódot, a leggyakoribb fotózáshoz. Az objektíveim nagy része manuális, így adott, hogy elsősorban kézi élességállítást használok. Autófókuszt legfeljebb csak a megmaradt Pana 12-32-vel, illetve Oly 45-tel. A backfocus már régebb óta be van nálam állítva, de eddig lényegében csak S-AF-el használtam. Most viszont egy olyan fotózáshoz kellett volna, amit legfeljebb csak AFF-el, vagy AFC-vel tudnék megoldani. Az szem/arcfelismerés elég pontatlannak tűnik, de a követőfókusz, AFF-el, egész használható. Sokkal rosszabbra számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest