Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
"lehetett volna" - ez az egész m4/3 sírfeliratának is jó lesz, ha esetleg odajutunk

#97303 aginor A menüvel nem lesz mindenki elégedett sohasem. Az Oly gépeket extrém módon testre lehet szabni és ezt egyszerűbbé, átláthatóbbá tenni is külön művészet lenne. És igen, szvsz egy távol-keleti, egy magyar és egy é-amerikai agy abszolút különbözik abban, hogy mi logikus és mi nem. Sőt továbbmegyek, itt a fórumon is látszik, hogy mennyire különböző módon állunk hozzá a felkínált lehetőségekhez.
A szenzorfejlesztés egyrészt pénzkérdés. Ha látsz üzletet, fejlesztesz. Másrészt meg lehetnek technikai korlátok. Utóbbitól tartok én, amennyit erről olvastam. Hogy a m4/3-ban alapvető változtatások nélkül nincs hova fejleszteni a szenzort (összetett kérdés, AF, kiolvasás, stb.). Sajnos nem emlékszem már, hogy hol értekeztek erről. Szóval kíváncsi leszek az új szenzorra.
#97305 Throme maximálisan egyetértek. Én lehetőségként élem meg a menü komplexitását, még akkor is, ha néha vakarom a fejem. Talán nincs még egy olyan belépőszintű kamera, amit olyan szinte lehetne személyre szabni, mint az M10 II-t. Zseniális! Csak azt a nyomorult AF-t tudnám feledni...
#97306 aginor, #97307 lugosi árazás probléma mindenhol van. Én inkább rugalmatlanságnak tartom, amit eddig az Oly csinált. A Pana is képes volt ereszteni az árakon, a Sony sokáig benntartja a régi gépeit is a kereskedelemben csökkenő árral, egyedül az Oly-nál tolódik ki ez a plusz végtelenbe, meg a konkurenciát is figyelmen kívül hagyták eddig. Mintha nem igazán akarták volna eladni, amijük van

Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest