Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephisoft
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Nálam nem a szűken értelmezett makró a cél. Akkor voltam bajban a közgyűrűvel / Raynox-szal, amikor miután meglőttem egy virág részletét, az egész növény-csoportról szerettem volna képet. Na azt csak nagyon tág kivágást (pucér objektív) utólag megvágva tudtam megcsinálni. Azóta hordom magammal mégis az öreg CanonFD makrót.
A fókusz bizgentyű 1:1-es viselkedése nekem (elvben) tetszik, nem határolónak, hanem gyorsan-odatekerőnek értelmezem. Azt hiszem, én útálnám, ha ott fixen megfogná, ritka amikor pont a max leképezés kell a koompizícióhoz.A napellenző - hát igen, gáz, hogy ilyenekkel szarevősködik az Oly. De a 45/1.8-hoz sem kaptam, már nem is várom tőlük
.
Namost az a baj, hogy amúgy is el kell menjek itthonról, és útbaesik a 220volt, úgy néz ki, van nekik raktáron, és nem beszéltél le
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.