Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandoukht
csendes tag
Sziasztok!
Egy Canon PowerShot S200-as kompaktról álltam át Panasonic GX80-ra, amit sok mindenre használnék majd, de főleg tárgyfotózásra. Még nagyon messze vagyok attól, hogy kiismerjem, de az már látszik, hogy kicsit csalódást okoz a 12-32-es kitobi fényereje, ami f3.5-5.6-os rekeszt jelent. A kompakt f2.0-5.9-et tudott, és a 2 meg 3,5 között érezni a különbséget. Várható volt, persze, akkor is javasolták a cserélhető obis topikban a nagy fényerős fix/manuál lencsét a tárgyfotózáshoz, szóval ez van... a kérdés, milyet?
Adja magát a H-H025 fix 25mm, f1.7-tel, ami nem is _annyira_ drága, de mit érdemes még megnéznem? Valami használt manuál csodát adapterrel (és akkor nincs autofókusz)? 50e fölé nem nagyon mennék. Az új Olympus lencsék közül ami hasonló kaliber, inkább 80e+-ért láttam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Microsoft Excel topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest