Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Stúdióban....jó, de nem ez volt a téma, hanem Barcelona street. Én is voltam Barcelonában és a sikátorokban mire te villogózol és hisztogrammozol a téma már biztosan elhaladt.
Örülök, hogy neked a váz jpg motor és a raw állomány ennyire közel áll egymáshoz. Nekem van olyan, hogy rengeteget vissza tudok húzni van, hogy semmit. Helyzetfüggő. Ezek szerint stúdióban, portréra em10-en jó.(#84333) MrChris: igen, a mátrix fénymérés kicsit biztonságosabb, mint a középre súlyozott. De ez is el tud mászni kőkeményen. Én már meguntam, hogy állandóan villog, alexpózom, sztán nem győzöm visszahúzni. Inkább égjen ki pát nem kritikus területen. Sokkal egészségesebb az én szememnek a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest