- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandok
tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Semmi baj nincs ezzel, a legnagyobb erény, ha valaki beismeri a saját hiányosságait.
Ettől függetlenül hidd el, én magam sem mindig érzem magam a helyzet magaslatán. Több, mint tíz évnyi intenzív digitális fotózás után épp tegnap voltam már úgy, hogy eladom az egész szettet a francba, annyira nem megy a fotózás.
Egész egyszerűen úgy érzem, hogy bárhogy is erőlködöm, bárhogy is próbálkozom, még átlagos fotókat sem sikerül kicsiholnom magamból. Tegnap a Hungaroringen voltam motoros nyílt napon, aztán Balaton, aztán BP városnézés, stb. stb. Nálam állandóan száz fényképezőgép, egy Olympus EM10-es a 45mm f1.8-cal, egy az általános felhasználásra jobban használható EM10 kitobjektívvel, valamint egy videós/fotós mindenes Sony RX100 mk3.
Este aztán átnézem a 3 kártya fotóit és süllyedek el szégyenenbem, van van mindig ugyanarról a témáról sok-sok-sok különböző, de nagy vonalakban mégis hót egyforma kép, összességében meg semmi kiemelkedő. Sima, átlag tucatképek, amiket egy telefonnal is készíthettem volna. (főleg így érzem, mikor este ránézek a fb-ra, és látom, hogy 1-2 ismerős a mobiljával a nyaralásokról esténként olyan képeket oszt meg, mintha stúdióban készültek volna, plusz pár óra PS utómunkával).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest