Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Hát erről nem tudtam, pár hete vettem az obit még keveset használtam. Most egy nyaraláson volt bevetésen a kombó és szerkesztgetem a rawokat de nem tűnt fel. Inkább az hogy mennyire jó, éles, már nincs vágyásom a sokkal nagyobb (305vs70gr
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.