Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Hát erről nem tudtam, pár hete vettem az obit még keveset használtam. Most egy nyaraláson volt bevetésen a kombó és szerkesztgetem a rawokat de nem tűnt fel. Inkább az hogy mennyire jó, éles, már nincs vágyásom a sokkal nagyobb (305vs70gr
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.