Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fotóztam ma stúdióban és gondoltam kölcsönkérem a CLS miatt cimbi tükrös Nikon szettjét, úgy mindenestül, ernyők, SB800-900-ak, minden. Luxusapartman, modell, 50 1.8G, toljuk akkor.
Pfűhh srácok. Nekem soha többet nem lesz tükrösöm ... már az OVF is kiüti a biztit, hogy mi ez a sz*r .. a szenzorstabi hiánya meg egyenesen kiakasztó, hogy csavarni kell az iso-t felfele, mert még rekeszelek is 5.6-ra, két modell, nincsenek egy síkban a szemeik, nem is tehetők abba, ahh, pfuhh..
Meg ahogy megy le a Nap úgy sötétül a kereső, dzsízösz..
Semmi arcoskodás, de TÉNYLEG kegyetlen kőkorszak egy másfél éves MILC használat után, a milc minden hátrányával együtt mondom ezt. Én még géppel ennyit nem szenvedtem, pedig ismerős volt mindene..
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest