Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Sziasztok. Én mindkettőtöktől (.mf és FEDman) és a többiektől is elég sokat tanulok, nem szeretném, hogy ilyesmin összevesszetek. Hogy ki mit talál bántónak, eléggé szubjektív dolog. Személy szerint elég nehezen sértődök meg (de akkor nagyon
), nem találtam emberileg bántónak amit .mf írt, viszont nem is értek vele teljesen egyet. Biztosan van olyan, aki ezen megsértődne és valahol biztató, hogy ez egyáltalán szempont egy ilyen fórumon. Ez ritka dolog manapság. Éppen ezért kérlek benneteket, hogy ássátok el a csatabárdot még akkor is, ha ez az egész lényegében nem rólam szól, inkább csak az én hozzászólásom kapcsán bukott ki. 
ON: a manuál mód eröltetését több "szakmai" szempont is indokolta a már emlegetett tanulási vágyon túl. Azt vettem észre, hogy az automata ISO gyakran a biztosabb, de zajosabb magas értékeket választja és a fehéregyensúlyt sem ideálisan állítja be. Jobb erdményeket "kavartam ki" kicsit alacsonyabb ISO értéken és a WB állítgatásával. Nyilván a szoftver készítői kicsit konzervatívabban álltak a kérdéshez, hogy ne reklamáljon a user, hogy rossz a kép, de ez kompromisszumokra kényszerít. Ez is egy ok.
Esküvőt a mostani tudásommal nem fényképeznék így, de mikor a nappaliban randalíroznak a lurkók, akkor inkább manuálozok és tesztelem, hogy mi működik. Ez a 3 inches kis kijelzőn nem egyértelmű.A gépen utólag szépen végignézem a képeket és rájövök arra, hogy az egyes beállítások közül mi az ami jól működött az adott helyzetben és mi az ami nem. Utóbbi is érdekel, ebből tanulok. A "félauto" módokkal erre kevesebb lehetőségem lenne. Szóval ezért az önsz.patás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nem találtam emberileg bántónak amit .mf írt, viszont nem is értek vele teljesen egyet. Biztosan van olyan, aki ezen megsértődne és valahol biztató, hogy ez egyáltalán szempont egy ilyen fórumon. Ez ritka dolog manapság. Éppen ezért kérlek benneteket, hogy ássátok el a csatabárdot még akkor is, ha ez az egész lényegében nem rólam szól, inkább csak az én hozzászólásom kapcsán bukott ki.