Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- VR topik
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jajj, ne kezd már te is.
Most komolyan én vagyok az egyetlen aki el is olvasta mit írt Golota?
Szerintem elég világosan leírta, hogy miért választotta ezt tanulási folyamatot. Még azt is leírta, hogy pontosan tudja ezzel így eleinte többet fog szívni, de bevállalja, mert szeretne ezáltal jobban megtanulni fényképezni.Végre egy ember akiben van alázat a fotózás iránt és nem csak kérdez, de tényleg hajlandó energiát is fektetni a tanulásba. Én nagyon megörültem, hogy vannak még ilyenek is, erre ti meg nekimentek..
Ha tudnátok, mikor anno én a fotózást tanultam ennél sokkal durvább megkötéseket vállalva fotóztam. Nem azért mert nem volt jobb technikám, hanem mert tényleg meg akartam tanulni fotózni.
Lőttem ez idő alatt sok rossz képet? Hajjaj, de mennyit..
Akkor megérte? Meg mert ezeken keresztül fejlődtem.Golgota is ezt az utat vállalta teljesen tudatosan és én tisztelem is emiatt.
Részemről erről ennyit, a témát ezzel részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs