- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Hogy egyértelmű legyen mit is használok, lőttem egy-egy képet a pici kis tükörről elölről hátulról.
Egy ennyire kis mütyür darab is bővel elég erre. Nyilván nem megoldás mindenre, de ez bármikor veled lehet és adott esetben nagyon hasznos is lehet.
Amire figyelni kell, hogy ha olyan nyers szélein nem lezárt tükröt használsz, mint én is, az alapból csúnyán szórja oldal irányba is a fényt. Emiatt így natúran szinte teljesen használhatatlan. Ahogy a képeken is láthatod ezért borítottam be fekete kartonnal. Ez így lezárja a tükör széleit és így sokkal jobban és pontosabban lehet vele a fényt terelgetni.
Ez azért is fontos, mert ennek érthető okokból kemény fénye van így jobb ha direktbe egyáltalán nem kap belőle az alanyod. A fel illetve oldalra irányított fény viszont a fal és a mennyezetnek köszönhetően így is úgy is lágy és szórt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest