Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A kínai Kipon helyett inkább Metabones, az stabilabban és valamivel gyorsabban működik -- de mivel az obik PDAF-re vannak tervezve, míg a m43 gépek elsősorban CDAF-et használnak, így eleve lassúak. A Metabones 400 vagy speed boosteres verzióban 650 USD, ha jól emlékszem -- ha már lúd, az utóbbival 50-140 f2 obi lesz belőle. De ahogy 80hun is mondta, EM1 + MMF2 / MMF3 és 4/3-os 50-200 (vagy 35-100 f2
)Frankstork, Ati: húneismondjátok, mióta a motorbaleset óta félig-meddig szobafogságra voltam ítéltetve, újra elővettem a Skyrimet, kezdtem egy új karaktert tisztán legendary nehézségen, aztán ott is azt csinálom, amit motorral: kalandozok, érdekes helyeket látogatok, hegyet mászok, fényképezgetek

Lassú Víz: hja, egyre vonzóbb az EM1 ezekkel az update-ekkel. E-shutter, wifi milyen jól jönne időnként, pl time-lapse-hez... Kár, hogy használtan ritka, és még úgy is drágább, mint amennyit hajlandó lennék kiadni érte. 12-40 is szép lenne mellé... Meg még inkább kár, hogy a bank is kibabrált velem, lejárt a kártyám és nem küldték el az újat, személyesen kell valamelyik fiókba bemennem érte Londonba, így hiába van rakás zsé a számlámon, az összes Black Friday akciót csak ölbe tett kézzel nézhetem, mert nem férek hozzá a pénzemhez

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Saab, Volvo topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Philips LCD és LED TV-k
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- PlayStation 4
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)