Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Van benne valami, bennem is meghűlt a vér, amikor pont ennél a képnél a beállításokkal szórakoztam (delete gomb, majd display a gh1-en, állítok mondjuk négy másodpercet és akkor olyan időközönként frissíti csak a keresőképet: lehet komponálni vele normálisan sötétben is) felnézek, oszt hat tizenéves jön felém és két oldalról kerülnek ki. Elmentek mellettem szó nélkül, visszagondolva elég rémisztő látvány lehettem, az LCD alulról világította meg az arcomat és olyan hideg volt, hogy az orromon kifújt levegő is gőzölt, mint a fene... szerintem jobban betojtak, mint én

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Azonnali navigációs kérdések órája
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest