Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Van benne valami, bennem is meghűlt a vér, amikor pont ennél a képnél a beállításokkal szórakoztam (delete gomb, majd display a gh1-en, állítok mondjuk négy másodpercet és akkor olyan időközönként frissíti csak a keresőképet: lehet komponálni vele normálisan sötétben is) felnézek, oszt hat tizenéves jön felém és két oldalról kerülnek ki. Elmentek mellettem szó nélkül, visszagondolva elég rémisztő látvány lehettem, az LCD alulról világította meg az arcomat és olyan hideg volt, hogy az orromon kifújt levegő is gőzölt, mint a fene... szerintem jobban betojtak, mint én

Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Óra topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest