- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy idepofátlanokdok kezdőként a topikba, gondoltam itt biztosan tudnak nekem segíteni.
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.
Mennyire kezes a jószág? Mennyire használható az objektív?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- VANGUARD Quovio 44 Hátizsák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.