Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
de!
csendes tag
Sokszor előjön a "másra való a DSLR, mint az MILC" mondás - nagyon nem értek vele egyet, vagy nagyon máshogy értem a "másra való" magyar nyelvű fordulatot. Ha valaki azt mondaná, hogy mások az egyik vagy a másik előnyei, akkor azt mondanám oké.
De a másra valóság nem oké.
Technikai oldalon: Mindkettő fényképezőgép. Mindettőből lehet ugyanakkora szenzort tenni, ugyanolyan kezelőszerveket tenni rá, most már PD AF-et is tud mindkettő, így egyedül már csak az optikai kereső vs. elektronikus kereső különbséget látom utolsó érdemi különbségnek. Ettől függetlenül bármelyik elven építhető bármilyen gép, és ez meg is történik egyre inkább, egyre több olyan MILC van, ami egyre inkább csak az optikai kereső hiányában különbözik a DSLR-től. Hol van ez a különbség a terepjáró és a sportkocsi közti különbségtől? Inkább benzin vs. dízel vagy LP vs CD jellegű a "vita".
Gyakorlati oldalon 1: A DSLR-ek és a MILC-ek többsége amatőr kézben van. Magyarán: ugyanaz a vásárlói célcsoport, amit persze biztosan fel lehet még osztani, de én nem látom okát, hogy akiket a DSLR-ekkel megcéloznak, ne célozhatnak meg ugyanúgy kialakított MILC-ekkel is.
Gyakorlati oldalon 2: Szerintetek a DSLR-t vásárlók hány százaléka nem tudná ugyanazt ugyanúgy lefényképezni MILC-cel is, mint ahogyan DSLR-rel teszi?
Alkalmi látogató vagyok, bocs ha ismételtem valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Biztonsági kamera
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest