Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Szulita28
üzenetére
"Amúgy "szakadó esőben-sárban, tisztességes vakuval MTB-versenyt" mivel fotózol a D300-on? 24-70-ed van? Vagy 17-55?"
Nikonra már csak a fixeim maradtak. Ezek közül a micro 60/2.8 AF-S a legjobb építésű, ezért ezt vittem. Nem mozog, nem forog, az orrmányát nem nyújtogatja, a bajonettnél is gumiszgetelése van, ráadásul jó hosszú napellenzője van. Egy csöpp víz sem jutott el még a frontlencséig sem. Mindenki azt hiszi, hogy mivel makroobi, ezért lassú az AF, de nem. Gyorsabb mint az 50/1.4 AF-S.
Picit még visszatérve az on-topic témához :-), a fent említett helyzetben nem csak az obik és a váz építése, szigetelése számítana, hanem a méret is. G3-ra tettem fel SB-800 vakut, "A" módba kapcsolva teljesen jól együttműködik vele, de alig lehet normálisan megfogni. Egy pro MFT rendszernél ezt is figyelembe kell venni. Nikon topikokban még arról is megy vita, hogy egy D700+markolat mennyivel rosszabb mint egy D3. Ez nekem már a belemagyarázás katagória - lásd kognitív disszonancia -, de én pár óránál hosszabb ideig sosem használtam folyamatosan egy gépet. Lehet, aki rendszeresen munkára használja annak tényleg nem mindegy. Az mindenesetre biztos, hogy a MFT mérete csak addig előny amíg alkalmi turistaként kattingtat vele az ember időnként. Munkára, hosszú távon kell a jó és biztos fogás.
(Bocs a sok Nikon-ért, de más gépet nem ismerek, más topikba nem járok. Mindenki behelyettesítheti a saját márkájával. Úgyis mindenki tudja minek mi a megfelelője)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest