Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zada
tag
Sziasztok!
Most lenne kizárólag forint alapon 20 millióm, amit szeretnék a lehető legjobban befektetni. A következő egy évben max 3-6 havi időtávban szeretném lekötni az ÁKK-ban, később esetleg hosszabbra.
Néztem a DKJ-kat, de mivel még nem vettem ilyeneket ezért kérdeznék.
- Pl. ha veszek a D221019-ből, ami 2 hónap múlva jár le, akkor lejáratkor el kell adnom?
- vagy amint lejár megkapom az eredeti összeget + árfolyam nyereség?
- A kalkulátor szerint, ha idő előtt adom el akkor lehet bukni is rajta és ezt nem értem hogyan, ha általában viszonylag rövid idő alatt is keletkezik rajta annyi nyereség (nő az eladási árfolyam), hogy pozitívan lépjek ki belőle. Erre valaki tudna példát mondani? Mit kell ilyenkor nézni?
- Láttam az államkötvényeket is amelyek hosszabb időtávra, de nagyobb kamatokat adnak. Ott mi a trükk benne? Mikor érdemes azt választani a DKJ-val szemben?A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest