Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
aAron_ #76014 üzenetére
Van egy kis kulonbseg a 'magyar brokercegnel van az etf-ed, en nem aludnek nyugodtan' es az 'einstand' tipusu megszolalasok, es akozott amit szerintem is helyesen gondolsz, hogy '10+ MFt felett már egyáltalán nem tartom hülyeségnek, ha valaki külföldön is tart némi vagyont, ami legalább vészhelyzet esetén kisegítheti'.
Az orszagkockazat csokkentese legalabb magas megtakaritas eseten teljesen valid, de a fenti megszolalasok azt sugalljak az ide beteroknek, hogy itthon egyaltalan nem szabad befektetni.
#76016 robag93:
Ez is rohej abbol a szempontbol, hogy kozvelemenykutatas szerint az emberek X szazaleka azt mondja nem lesz mar nyugdija, ennek ellenere ezek az emberek se takaritanak meg idoskorukra.
Vicces lehet mikor kerdezed Jozsit, azt mondja 'ah nekem mar ugyse lesz nyugdijam', majd amikor rakerdezel mit tesz ellene, 'semmit'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest