Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bekecs76

tag

válasz Lex Icon #42059 üzenetére

Én azért nem szeretem az elemzésközpontos cikkeket, és videókat, mert mindig egy kicsit felbosszant. Vagy is nem felbosszant, hanem amikor megnézek egy videót, vagy blogot, mindig úgy érzem, hogy egy lépéssel hátrébb kerültem a "tanunásban", nem pedig előrébb. Nem okosabb lettem, hanem inkább összezavart. Mindig csak arról ír, vagy beszél, hogy hogy ne csináld. Mi a probléma ezzel, mi a probléma azzal. Ez ezért nem jó, az azért nem jó. Nem igazán von le egyértelmű konklúziót az előadás végén. Nem mondja el a személyes véleményét. Igen tudom, hogy nincs egyértelmű tuti befektetés, de akkor legalább mondana valamit helyette. Általában 40-perces videói vannak és csupán száraz adatokat közöl, teli grafikonokkal és diagramokkal. A "probléma" szót, elmondja egy videóban százszor. Megoldásokat nem igazán. Rajta kívül van egy-két befektetésekkel foglalkozó csatorna, szerintem százszor jobb egy kezdő, vagy tanulni akaró számára. Bence Balázs, Mészáros Péter, Szendrei Ádám. Ezek 10-15 percben lenyomnak egy videót és mindig valamit tanul belőle az ember. Aztán megnézek egy elemzésközpontot, az meg mindenre, mintha rá akarna cáfolni. Talán nem is véletlen, hogy alig van néhány feliratkozója, az előbb említett csatornáknak pedig tízen akárhány ezer. Pedig nem vitatom, hogy óriási tudás van az elemzésközpontos előadóba, hatalmas tudásanyag, és hatalmas ismeretekkel rendelkezik, de valahogy olyan negatív a csávó. Mindenről le akarna beszélni, és nem mondja, hogyan lenne jó.

Új hozzászólás Aktív témák