Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
válasz
Lex Icon #42059 üzenetére
Én azért nem szeretem az elemzésközpontos cikkeket, és videókat, mert mindig egy kicsit felbosszant. Vagy is nem felbosszant, hanem amikor megnézek egy videót, vagy blogot, mindig úgy érzem, hogy egy lépéssel hátrébb kerültem a "tanunásban", nem pedig előrébb. Nem okosabb lettem, hanem inkább összezavart. Mindig csak arról ír, vagy beszél, hogy hogy ne csináld. Mi a probléma ezzel, mi a probléma azzal. Ez ezért nem jó, az azért nem jó. Nem igazán von le egyértelmű konklúziót az előadás végén. Nem mondja el a személyes véleményét. Igen tudom, hogy nincs egyértelmű tuti befektetés, de akkor legalább mondana valamit helyette. Általában 40-perces videói vannak és csupán száraz adatokat közöl, teli grafikonokkal és diagramokkal. A "probléma" szót, elmondja egy videóban százszor. Megoldásokat nem igazán. Rajta kívül van egy-két befektetésekkel foglalkozó csatorna, szerintem százszor jobb egy kezdő, vagy tanulni akaró számára. Bence Balázs, Mészáros Péter, Szendrei Ádám. Ezek 10-15 percben lenyomnak egy videót és mindig valamit tanul belőle az ember. Aztán megnézek egy elemzésközpontot, az meg mindenre, mintha rá akarna cáfolni. Talán nem is véletlen, hogy alig van néhány feliratkozója, az előbb említett csatornáknak pedig tízen akárhány ezer. Pedig nem vitatom, hogy óriási tudás van az elemzésközpontos előadóba, hatalmas tudásanyag, és hatalmas ismeretekkel rendelkezik, de valahogy olyan negatív a csávó. Mindenről le akarna beszélni, és nem mondja, hogyan lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest