Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mercutio_ #31611 üzenetére
Kissebb a haszna.
-Aki BBnél van vagy aki ingyen utalos csomagban van, annak 2% tisztán. Meg ha UPCs az UPC kedvezmény.
-Akinek szar csomagja van annak 2 - utalási költség (0.1-0.3%) 1.7-1.9%. Meg ha UPCs az UPC kedvezmény.Én spec WizzAires vagyok az Erstes, de ott 2%ból csak repjegyet... lehet venni. Idén volt Sorrento/Capri, dec 11-17 Tenerife, jövőre lesz hugomhoz Svájc, Barcelona. Röhelyes de így elmegyünk világot látni, télen nyaralni... ha nem lenne nem tennénk. És az élet elmegy...
De biztos van még ilyen máshol is, nekem BB-UPC jött szembe, lehet egyikünk vált is rá, kisgyerekkel nehéz a repülés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest