Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
amargo #15795 üzenetére
Ezen én is matekoltam nemrég, de arra jöttem rá, hogy szélmalomharc. Az a baj, hogy a bankok is ugyanúgy trükköznek, mint a mobilszolgáltatók. A díjtételek egyik fele egy picit drágább, a másik fele meg egy picit olcsóbb, mint a konkurenciánál. Összességében így oly mindegy, melyiknek fogod a sápot fizetni, mert abban viszont jól egyetértenek, hogy mind baromi drága. Én a leghírhedtebbnél vagyok, az OTP-nél. Magáról a bankról semmi jót nem tudok mondani, viszont van egy elvitathatatlan előnye: baromi jó alapkezelője van. Ha van tartalékba helyezhető pénzem, azt mindig berakom valamely befektetési alapba. Általában elharmadolom, és az egyes részeket különböző alapokba teszem. Az egyik harmad mindig pénzpiaciban van, mert azonnal pénzzé tehető, és a kamata is tűrhető. A másik kettőt aszerint rakom el, hogy mekkora összegről van szó és hogy mennyi időre tudom nélkülözni. A 'Supra' nevű származtatott alapja veri mindegyiket, tavaly szinte csak ebben feküdt a pénzem, közel 30%-ot hozott. Ezeknek a befektetéseknek az eredményéből fedezem a banki költségeimet is. Hátránya a módszernek, hogy aktívan kell menedzselni, és OTP-n kívül nem biztos, hogy jegyezhető (vagy csak drágábban). Ha pár hónapra tudok csak félre tenni, akkor az egész megy pénzpiaciba, nem trükközök vele különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest