- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Annak idején TLT-vel kezdtem, mivel minden modell portfolió ezt használta. Aztán évekig nézegettem a lehetőségeket, közben minden máp lett (a TLT meg ment a levesbe egy KBC->Random transzfer során, mivel nem ucits). Csak túl sok máp-om volt már, és ezért kezdtem el megint etf-eket is venni, de a hosszú mellé rövidet is veszek (bár most abból mindből XDEM lett, mert akciós lett), biztos ami biztos. Szóval limitálom a MÁK-os pénzt, azért ezek.
Azért szopó az egész kötvény etf téma, mert ahogy elkezdtem lusta portfoliózni 2018 elején, rögtön volt pár kör, ahol a részvény és a kötvény együtt mozgott, és az még csak a kezdet volt, azóta többször előadták már ezt, szóval a fasz se tudja már, hogy hova tart a világ. 80% részvény etf-ben vagyok amúgy (minimális ajándék IBKR is van közte), szóval annyira nem is izgat. De most pl. jól jött rebalanszolni egyet, szóval van haszna mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged