Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Nos nekem sikerült aktiválnom a fiókom az "új" KBC-n és azt kell mondanom, hogy vissza jövőbe.
Csomó unalmas kérdőív és teljesen bugos 90-es években is béna UI fogad. Ha ezeken túllendülsz kb az ERSTE brókerfelületének a színvonalát megszégyenítő UI fog fogadni, ami hát az előző verzióhoz képest 30 év visszalépés (tudom, akkor még alig volt internet).
Továbbá vannak olyan termékeim is, amik nem elérhetőek az új szolgáltatónál jelenleg. Mondjuk már múltkor is kiverte nálam a biztosítékot a "régi" rendszeren, hogy elhagyták az XDEV KID-jét, ami miatt nem tudtam vásárolni.
-> hát ez egy elég jó motiváció az IBKR költözésre, úgyis van már ott régóta befektetésem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest