- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
válasz
thomasvold #7686 üzenetére
Gratula az új tápodhoz! Tökéletes választás volt!
Nem véletlen, hogy jó, hiszen ilyen belseje csak a legújabb Enermax-oknak, illetve a Seasonic X szériának van!
Használd sokáig!
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Most fogom megvenni és összerakni az új configot, de nem tudom milyen tápot vegyek.
Olcsón be tudnék szerezni egy Hipro HP-W700WC3 típusú tápot, elvileg ez normális táp, de teljesen sötét vagyok ebben a témában.
Config ami lesz: i5 760 proci, 8gb geil ram, 2db 4850 1gb oc (ez már megvan és nincs pénz most új VGA-ra), cablastar HD2 tv tuner,Western digital 1Tb-os HDD,1db DVD író + vízhűtés, de ezt még nem tudom milyen lesz.Kérlek titeket, hogy segítsetek, hogy ez a táp el fogja-e bírni (bár szerintem simán)? Pár véleményt is szívesen olvasnék, hogy mennyire minőségi, illetve mennyire hangos a táp.
Segítségeteket előre is köszönöm -
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, de azért hatezer forintot megér az, hogy új. (egyik az, hogy miért is adja el, másik meg, hogy esetleges garancia érvényesítésnél nem kell mondjuk kikérni az előző tulajtol a lefűzött céges számlát)
Ezzel együtt persze kár, hogy a Corsairnek be kellett fejeznie a Sea Sonic belsejű CX400 gyártását, az pont ideális volt. -
MMIX
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #7694 üzenetére
Használt Corsair CX400 szintén golyóscsapágyas, Seasonic, 80+, harisnyázott, 10ezer Ft.
(#7693) Qru:
CTG 400 és 500W ugyanaz a ventilátor Global Fan S1202512L sleeve bearing -
Warpig
aktív tag
Ja értem. Nekem még 4 pines az a csati az alaplapon (Asus P5B). Ez már az i5-i7 alaplapokon van?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az ti ajánlásotok alapján vásárol OCZ tápom, ezúton is köszi, nagyon baba!
Annyi kérdésem volna, hogy a fixen rászerelt 8 pines csatlakozó mi célt szolgál? Videókártyákhoz van? (nekem a 4850hez csak 6 pines kell, ezért nem vágom). Köszi! W. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
GhanBuri Ghan #7685 üzenetére
Chieftec CTG400 például.
-
thomasvold
őstag
válasz
Prosector #7555 üzenetére
Prosector: Megjött a Coolermaster Silent Pro Gold 600W , be is szereltem.
Nagyon fincsi táp véleményem szerint. A csomagolása igényes, dobozzal együtt 4 kg, a táp súlya 3 kg körül van. Kábelekből van 1-1 szálon 2-2 db molex + 1 floppy, 1-1-1 szálon 3-3-3 sata, 1-1 szálon 1-1 db 6pin PciE és 6+2pin PciE + a 20+4 tűs alaplapi.
Eszméletlen milyen halk, még szélzajt is alig hallok, pedig a fülem odatartottam a táphoz. Zárt háznál, meg tényleg egyáltalán semmi nem hallatszik teljes terhelésnél sem.
Megszűntek az újraindulások, a lefagyások és a pattogások, sercegések. Egy Eurocase 400W-os szutykot váltottam erre
Egyszóval "eddig" elégedett vagyok.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Tartósan halk tápot keresek a gépbe, a nagy teljesítmény nem fontos (összesen fogyaszt valami 100W-ot konnektoron mérve), viszont ami számít, az a 80% körüli hatásfok, és a golyóscsapácsas ventilátor (emiatt esett ki sajnos a CX430)
Mit ajánlotok? -
MMIX
addikt
válasz
adidas4death #7679 üzenetére
Értékhatárt nem írtál. (modulárisok)
A-DATA Horus HM-550 és HM-650 80+Bronz (CWT)
Cooler Master Silent Pro M 80+Bronz (Enhance)
Cooler Master Silent Pro Gold (Enhance)
Corsair HX650 80+Bronz (Seasonic)
be quiet! DARK POWER PRO P9 80+Gold (FSP)
be quiet! DARK POWER PRO P8 80+Silver (FSP)
be quiet! STRAIGHT POWER E8 CM 80+Silver (FSP)
be quiet! STRAIGHT POWER E7 CM 80+Bronz (FSP)
Sapphire FirePSU 625W 80+ (ENERMAX)
Enermax Liberty 80+
Enermax Modu87 80+Gold
Enermax Modu82+ 80+Bronz
FSP Everest 600W 80+Bronz
Seasonic M12II Bronze
Seasonic Gold X560 80+Gold
Thermaltake Tough Power TPG-650M 80+Gold (CWT) -
HUNRONIN
tag
Asus P8P67 Deluxe; Intel® Core™ i5-2500K (6M Cache, 3.30 GHz) + 2x Asus ENGTX460 1GB milyen táp kellhet? Elég lehet a mostani Zalman 600W Heat Pipe?
Vagy esetleg ha vennék egy Corsair HX750-et az már elég lehetne?
Melyik tápegységet ajánljátok? -
boozoo
tag
Helló!
A lentebbi konfighoz, ha HALK (és persze normális) tápot szeretnék, akkor ez jó lesz? (proci laza húzása lehetséges) :
Chieftec CTG-500-80P (vagy inkább 550/600?)
vagy esetleg ez:
Corsair PSU-600CX 600W
mb: ASRock P67 Extreme4
cpu: Intel Core i7 2600K Boxed
cooler: Scythe Mugen 2 Rev.B.
ram: Kingston DDR3-RAM 8GB PC3-1333 HyperX Kit
ssd: Corsair Force 60GB
hdd: Samsung SpinPoint F3 500GB (HD502HJ)
hdd: Samsung SpinPoint F4EG 2TB (HD204UI)
gpu: MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB PCIe
táp: ?
ház: Revoltec Sixty 3
hütés: Coolink SWiF2-120P (2 darab)
monitor: Dell Ultrasharp U2311HKöszi a segítséget!
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz
adidas4death #7679 üzenetére
Codegen-től nincs is szerintem moduláris , habár kitudja csinálnak azok már mindent
...
-
adidas4death
aktív tag
Hello srácok!
A Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni egy tápot, olyan 600w környékit ( még a 650 belefér) és modulárisat, tudtok valmi jót ajánlani, természetesen a jóízlés határain belül.gondolok itt a kodegány és hasonlok elfelejtésére.
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: adidas4death
-
Tibor_560sec
aktív tag
-
14adam
addikt
válasz
Tibor_560sec #7675 üzenetére
fsp sagaII fsp ghn chieftec gps A(nem aa meg ab) Fsp apn,de ezen meg nagyon kevés a csatlakozó,de legalább bőven 10k alatt vagy illetve nézd meg még a hipro tápokat
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #7672 üzenetére
Chieftec CTG-500-80PB ~12k
(#7673) Rossi: Üdv!
Bőven.
-
Rossi
addikt
-
Tibor_560sec
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni ...
Konfiguráció:
-LAP: Gigabyte G31
-CPU: C2D 4400
-RAM: 2 GB 800MHz
-VGA: GTX 460 1 GB "G.S."
-ODD: Asus ...
-HDD: VelociRaptor 150 GBPár ajánlatot légy szíves adjatok a PSU-ra ... őszinte leszek ; nem szívesen veszek bele Corsair-t meg ADATA-t meg drágábbakat ... ha vannak olcsó tippetek akkor idevele gyorsan , megveszem , beépítem aztán már hirdetem is meg , hadd vigyék ...
Köszönöm előre is
-
Dyno
veterán
válasz
DroneZ^ #7661 üzenetére
Bőségesen elegendő. És messze nem járatnád 100%on.
(#7660) FireKeeper : Félrevezetés helyett olvass, már MMIX kolléga leírta, hogy FSP-éknél is bőven tud a táp 18A fölött 25A-ig nem nagyon van gond egy ágon 300W, pedig léghűtés/átlagos vízhűtésig bőségesen elegendő.
(#7662) DroneZ^: Azért mert túl méretezed, nem fog tovább működni, sőt alulterhelésből származó gyenge hatásfok miatt még rövidűl is az élettartam.
(#7665) Tiszteletes: A-DATA Horus 650W.
-
Recon666
Közösségépítő
Adata tápok vannak a pcgear-nél, 5év garanciával, igaz nem olcsók.
-
Tiszteletes
aktív tag
Sziasztok!
Lelkem rajta sok hsz-t olvastam el, de nem vagyok benne, hogy tökéletes döntést tudnék hozni. Most egy Chieftec 500W ATX2 (GPS-500AB-A) tápot nyúzok a konfigommal és csodálkoztam, mikor az alapórajelről elkezdtem húzni a Quadot. Simán játssza a több nekifutásra indulok csak el játékot. De gondoltam hogy azért 500W az mégiscsak 500W, hát nem... 360W-ot tud csak a három +12V-os ágon. Így nem csoda, hogy elhasal..
Kérlek benneteket ajánljatok az alábbi elvárásoknak eleget tevő tápot(tápokat).
A hajtott konfig :
CPU: Q9550
VGA: ATI 6950@6970
ODD: 2db optikai meghajtó
HDD: 1-2 winyó1-5 éven belül platformváltás várható. A táp legyen halk, a lehető legjobb hatásfokkal. Legyen benne elég kraft a mostani rendszer kihajtására, de csak egy GPU-s rendszerben gondolkozom. (Második GPU majd max fizikára, ha a zöldek tovább erőltetik ezt a vonalat) És a helyhiány miatt fontos, hogy moduláris legyen. Az ár legyen 30-35K-n belül!
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
T. -
DroneZ^
őstag
Lehet valami 1000W-osat kellene vennem és 20 évig nem veszek tápot
-
DroneZ^
őstag
válasz
FireKeeper #7660 üzenetére
hát akkor mit ajánlasz, ami 100%-os terhelésen és halk?
-
Phvhun
őstag
Sziasztok,
Van egy FSP450-60EP tápom, és arra lennék kiváncsi, hogy egy 50 wattot fogyasztó gépet elbírna passzívan, ugy hogy le van bontva róla a burkolat, és egy 12-es venti fújja el felette a levegőt kb 10 centiről. Megbízható / hosszúéletű tápnak számít ?
-
Osynho
addikt
válasz
RobberBaron #7652 üzenetére
"A phenom II procim max. terhelésen tényleg eszik 145 w-ot, lemértem."
Hogy mérted le?
-
DroneZ^
őstag
QX6700tuning+GTX460 1GB-re is elég az FSP Aurum 500w ?
-
jegenye77
addikt
válasz
RobberBaron #7652 üzenetére
FSP Aurum 500w tudom ajánlani!
Nemrég vettem Én is egy ilyet,és nagyon megvagyok vele elégedve.Halk marad terhelés alatt is. -
RobberBaron
tag
Köszi, azt hiszem egy FSP Aurum 500w lesz belőle 19k-ért, már csak a jövőre nézve is, ki tudja milyen cuccokat teszek a gépbe majd... 2 vga kártyám sohasem lesz,az biztos.
Igazad van, hogy nem kell 400w-nál több, mert a 400w-os fsp is kiszolgálta ezt a konfigot, soha nem volt vele gond. A phenom II procim max. terhelésen tényleg eszik 145 w-ot, lemértem. A Radeon hd5770 is ha elereszti magát, 100 w-ot megeszik. Ezekhez a cuccokhoz hivatalosan 500-600 w-os tápokat ajánlanak, feleslegesen. -
Dyno
veterán
válasz
RobberBaron #7649 üzenetére
Felesleges nagyobb tápot venned, ha csak nem tervezel még egy hd5770-t, olcsóbban FSP SAGA2 400W, drágábban nagyon jó hatásfokkal FSP Aurum 400w.
-
14adam
addikt
ár értékben az első a legjobb.Mondjuk ha már ekkora tápot veszel és nem moduláris akkor nagyon-nagyon sok hely elmegy a kábeleknek. Csak akkor vedd meg az elsőt ha nem számít a gép belseje.
Az ax nem ér meg ennyit,csak akkor ha olyan tápot akarsz ami netezés alatt nem pörgeti a ventijét. Az arany közép út a hx850 lenne,azt is alig lehet hallani.
Az ax kicsit újabb meg nagyobb a hatásfoka,de pár évig üzemeltetni kéne,hogy vissza jöjjön az ára. [link]#7642) zoleeno1 olyan chifit vegyél ami nem ab meg aa-ra végződik hanem csak A-ra. az sokkal újabb,halkabb,nagyobb a hatásfok...
-
Sziasztok.
Tápegységet szeretnék venni ebben szeretném a segitségeteket kérni.
Ezek a kiszemeltek.
1 CORSAIR Enthusiast Series TX850W
30601ft 5év gar
2 CORSAIR Professional Series AX850
46680 7év gar
3 CORSAIR Professional Series HX850W
41799 7év garEzek közül szeretnék választani.A 3-as versenyző vonz a legjobban ,de nem tudom a 2-es mivel jobb?mind a 2 moduláris nem? mind 2 850w? mind 2 7 év gar szóval nem tudom?
Az elsö meg árban tetszik mondjuk nem moduláris és 5 év gar. Szerintetek melyiket válasszam?Megéri a 2es az 5k plusszt?vagyinkább 3-as?Köszi a választ.
Üdv.:Lajos.
ui: és a 2 ás 3 as versenyző Professional Series vagyis tényleg ne tudom mi az ár külömbség oka?
-
zoleeno1
veterán
nos anyagi gondjaim akadtak, így vissza mondtam a Hipro HPD 4802PWB2-Bulk 430W rendelésemet. Amit annyira nem is bánok, mert úgy érzem elkapkodtam
szerintetek Hipro HPD 4802PWB2-Bulk 430W helyett, 2.000-el többért megérné 1 Chieftec 450W GPS-450AB BOX? Amit helyben meg tudnék venni, nem kéne postán/futárnál zötykölődnie.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elegendö-e egy Antec EarthWatts 380W - ez van a házban amit kinéztem - egy ilyen összeállításhoz:
Core i3-540
H55-ös alaplap
HD5770
2x2GB DDR3 1333MHz
1x SSD
1x 500GB HDD ?Nagyon nem akarom cserélgetni az alkatrészeket és tuningolni sem szeretnék.
-
balpis
őstag
Köszi, erre is gondoltam, de a 3 sata csati kevés lenne...
És a leírásban csak ennyit látok.
Kell legalább 4 sata meg 1-2 molex. Lehet, így nem írtam, de van 4 HDD meg egy ODD (ez talán még IDE).Most látom, hogy a CTG400-nak is csak 3 van... :-(
Azt hittem, ugyanolyan, mint a 450-nek (nekem az van)A 4 HDD kell, mert a rendszer meg a programok RAID0-ban vannak a gyorsítás kedvéért, az adatok meg RAID1-ben.
A barátom - akié a gép - nagyon komolan veszi a biztonságot, mindenhol duplikál, s 3-4 helyre szinkronizálja ezeket hetente. Fontos adatai vannak rajta.
(Ezért is merült fel a táp cseréje is.) -
balpis
őstag
Sziasztok!
Milyen tápot ajánlanátok egy IRODAI munkára használt Phenom II X4-es rendszerhez?
Jellemző, hogy kb. 4 HDD van benne, DVD, és
2 db VGA. Ezek típusát nem tudom, de azon kívül, hogy két-két DVI csatijuk van (a 4 monitoros rendszer miatt) elég egyszerűek, relatív kis PASSZÍV hűtésük van. Azaz a kettő együtt sem eszik 100W-ot, az tuti.Most egy Hyper (vagy inkább Hiper?) 350W van benne, amit nem ismerek, de elvileg passzív PFC-s, de már vagy 6-7 éves)
Én egy Chicony Hypro 430W-t javasoltam, de jobb lene egy jobbb hatásfokú és talán aktív PFC sem ártana (habár ennek a jelentőségét nem látom át igazán).
Ami még megfordult a fejemben, az egy Chieftec CTG400, de az már 10k felett van kicsivel.Szóval valami relatív kis teljesítményű, jó hatásfokú, megfelelő védelemmel bíró, sok SATA csatis táp kellene - nem túl drágán.
Látom fentebb a 400-450-es ajánlást, de hátha valami kisebben van más javaslat is.
Felmerült még bennem a PoweRock, de pár napja mintha itt olvastam volna, hogy nem minden 400-asnak jó a belseje...
Köszi!
-
cybercide
tag
Hi!
Az alábbi konfighoz szeretnék valami minőségi tápot venni. Tudnátok ajánlani valamit? Ha meg lesz a táp, akkor egy komolyabb dx11-es videokártyát szeretnék venni és a procit megpróbálnám kicsit tuningolni. Jelenleg egy Eurocase 450W-os tápom van, de 15 perc játék után olyan forró, hogy alig lehet megfogni. Ezért is szántam rá magam a cserére.
Gigabyte GA-EP35-DS4 Rev.2.1
Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3.00GHz
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Kingmax 4x2 GB DDR2 1066 MHz
Gigabyte 9800GTOC 512MB N98TOC-512H
Optiarc DVD RW AD-7203A
SAMSUNG HD252HJ (250Gb)
SAMSUNG HD400LD (400Gb)
SAMSUNG SP1213N (120Gb)
WDC WD7502ABYS (750Gb)
WDC WD20EVDS (2Tb)
Eurocase 450WKöszi.
Üdv.
-
14adam
addikt
válasz
stawros #7630 üzenetére
Bőven elég
#7629) thomasvold :szünetmentes topic. Sajnos szünetmentesekbe nem nagyon vagyok otthon. De egy biztos,ez egy enhance belsős táp és ezekkel sose volt baj szünetmentes téren.labbi minőségi táp legyen!!!! és akkor vinni fogja
-
stawros
tag
Sziasztok adott 1 konfig kérdés táp elég e neki
a táp 250w FSP-PNA-e(PF)
CPU Celeron 430 "35wTDP"
VGA ATI X600PRO 256MB
1db odd
1db hdd
1x1gb ddr2/533mhz MT CL4
nagyjából ennyi lenne maga a konfig,erre kérnék választ mielőbb ha lehet.THX -
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ami nem tudom,hogy volt-e már itt téma.
Holnap megérkezik a Coolermaster Silent Pro Gold 600W-os tápegységem, de szeretnék venni hozzá egy UPS-t is. Sajnos muszáj,mert olyan helyen lakom,ahol elég gyakoriak az áramingadozások és áramkimaradások.Tudom,hogy némelyik aktív PFC-s táp nem működik együtt mindegyik UPS-el, de ez után már utánajártam és működne ezekkel, vagyis ezt a két szünetmentest néztem ki:
APC Back UPS 550VA
és APC Back UPS 700VANamost az APC oldalán azt írják,hogy a max. "kimeneti beszerelt teljesítmény" : 330 watt/550VA az 550-esnél és 405 watt/700WA a 700-asnál.
Ez most azt jelenti, hogy az elsőnél, ha a gépem nagyobb teljesítményt vesz fel,mint 330 watt, akkor lekapcsol a szünetmentes, vagyis nem tudom használni, ha esetleg olyan gépem van,ami többet fogyaszt,mint 330 watt ???
Erősítsetek meg szakik ebben,mert ha így van,akkor érdemesebb a nagyobbat venni ugye? Annak már 405 watt a kimeneti teljesítménye.
Köszönöm a segítséget!
-
labbi
tag
egy 400w-os táp elég ehez a géphez?
ezt hogy lehet kiszámolni? -
labbi
tag
köszönöm a gyors válaszokat
-
labbi
tag
hali
asus P5Q alaplap
Thermaltake CL-P0071 Sonic Tower procihűtő
gigabite gts450 oc videokártya
2x2gb G.skill ddr2 1000mhz ram
Q 6600 proc
ehez a géphez kellene nekem egy jó táp ami nem tul drága (tuning is lenne vele)
tudnátok valamit ajánlani?
jelenleg egy Deer 550w táp hajtja
ez mennyire megbizható? -
chaser17
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget 14adam!
-
14adam
addikt
válasz
chaser17 #7616 üzenetére
Kombinált teljesítménye a 3.3 és az 5voltnak 120w A 12voltos ágak kombináltja 336w. Fullon nem fog tudni menni nagyon sok apn tehát a 456wattot csak akkor lehet kipréselni belőlük ha olyat fogtál ki ami tudja. A lényeg a lényeg,hogy minden ágat összeadva max 400w,persze vannak olyan példányok amik mennek 450watton is meg vannak olyanok amik 400-at épp,hogy elérik,ez olyan mint a proci,vannak jobb fajták és vannak kevésbé.
A matricát meg úgy lőtték be,hogy inkább kisebb számot írnak rá de azt az összes példány tudja. A hkc és egyéb veszélyes tápoknál meg a matricán olyanok vannak,hogy ihajpl 400wattot letud adni max aztán ráteszik a 700-as matricát
-
Kulti72
csendes tag
Sziasztok!
Asus P7P55D-E
Intel Core i5 760
MSI N460GTX Hawk 1024MB PCIe
Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-2000 HyperX Kit
2 dvd iró
UAD 1 DSP
4 Winchester
szeretnék egy megbízható jó tápot ehhez szeretném kérni a segítségeteket!
max 25huf. -
chaser17
csendes tag
Üdv.Köszönöm Dynonak a választ!Esetleg abban tudnátok nekem segíteni, hogy adott táp FSP 400apn,teljesítménye hogyan is alakul,ugyanis akárhogyan is számolok nem jön ki a 400w-at.
12v1 17A
12V2 17A
3.3V 24A
5V 15A
stb.
Ez így lényegesen több mint 400W.Lehet nem jól számolok valamit?
Másik dolog amit szeretnék még megkérdezni a CPU miből kajál? -
MontyCrew
senior tag
Hát most az 560as csifó van, de egy gyerek el akarja cserélni a 720 gigára, van rá garancia is ami azt illeti, és most i7 van 5870 társaságában, de most készülök egy sandy 2500k és gtx 550sli-re,
-
MontyCrew
senior tag
-
chaser17
csendes tag
Üdv!Érdeklődnék, 1 fsp 400 apn elég-e 1 athlon II x4 és 9800gt páros megtáplálására?A procit szeretném 1 kicsit megpiszkálni.
-
maxxtro02
tag
Sziasztok!
lenne nekem egy ilyen tápom: LITEON MODEL NO. PS-5301-08HF
és az lenne a kérdésem,hogy mennyire megbízható?
átmenetileg lenne a gépben,amíg nem veszek egy Chieftech vagy hasonló minőségű tápot
egy I5-ös konfigba menne,de csak integrált vga-val. -
-
DroneZ^
őstag
válasz
Recon666 #7601 üzenetére
köszi!
még próbálgatok árban lejjebb menni, használtan néztem egy Corsair HX520 -at, ez milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest