- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Vettem egy Carenar 135mm f2.8-at.
A blende állításra meg se nyikkant, hiába nyomogattam a beugrató pöcköt. Így hát nekiestem, szépen le is bontottam a cuccot, nagy nehezen hozzájutottam a lamellákat tartalmazó középrészhez, és....Úgy néz ki, hogy egy tokban vannak, ami menetes, valami brutál alacsony menetemelkedésű, és a két részen nincsen kialakítva semmilyen rész, ahol bele lehetne kapaszkodni!
Szóval elakadtam, és esélytelen, hogy hozzáférjek a lamellákhoz, mert nem tudom lecsavarni a tok másik felét.A kérdésem, hogy milyen tisztítófolyadékba lehetne így beletenni, hátha sikerül lemosni a lamellákat?!
Így csupaszon próbáltam kézzel is állítani a lamellákat, hát alig tudom, szóval nem csoda, hogy a kis rugók nem bírtak vele! :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest