Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Muerte68 addikt Érdekelne két obi közti külömbség,van egy 44M6-os heliosom,és nemrégen vettem egy gyári új zenit gépet(ofotértes dobozban  )helios 44-2 van rajta külsőre teljesen más kialakítású,de nem tudom van-e a két obi közt akkora külömbség hogy érdemes két majdnem egyforma obit megtartani?? )helios 44-2 van rajta külsőre teljesen más kialakítású,de nem tudom van-e a két obi közt akkora külömbség hogy érdemes két majdnem egyforma obit megtartani?? Vettem még egy pentacon 2,8-29-et is látok rajta kis pöttyöt (a képeken nem látszik)mintha a külső védőréteg sérült volna,van rajtuk ilyen?lehet hogy ez a pötty? Vettem még egy pentacon 2,8-29-et is látok rajta kis pöttyöt (a képeken nem látszik)mintha a külső védőréteg sérült volna,van rajtuk ilyen?lehet hogy ez a pötty?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)helios 44-2 van rajta külsőre teljesen más kialakítású,de nem tudom van-e a két obi közt akkora külömbség hogy érdemes két majdnem egyforma obit megtartani??
 )helios 44-2 van rajta külsőre teljesen más kialakítású,de nem tudom van-e a két obi közt akkora külömbség hogy érdemes két majdnem egyforma obit megtartani??  Vettem még egy pentacon 2,8-29-et is látok rajta kis pöttyöt (a képeken nem látszik)mintha a külső védőréteg sérült volna,van rajtuk ilyen?lehet hogy ez a pötty?
 Vettem még egy pentacon 2,8-29-et is látok rajta kis pöttyöt (a képeken nem látszik)mintha a külső védőréteg sérült volna,van rajtuk ilyen?lehet hogy ez a pötty?