-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Na azt hiszem ide írom helios 44 kalandjaimat nex5n-en, nem untatom a nex fórumot vele. Egy már biztos, aki egyszer letekeri a kitobit a milcéről, mindnek kötelezővé tenném az orosz veteránt. Érdekes darab, meglepő eredménnyel. Sajnos mai tervem, napkeltekor lőjek tesztképeket a gyári sony obikkal meg ezzel az eső szétverte, de mivel a kiváncsiság borzalmasan hajtott beltérben oldottam meg.
Fogtam kis álványom, beállítottam egy kis virág elé, kicsit hátrébb zöld levél, pár méterre meg fénylő pontok, látszódjon milyen a bokeh. Stabi ki, focus manual, ISO200 manual f8-nál se szóljon bele a magas érzékenység (azért 200 a hotpixel se) és elkezdődött a lődözgetés.
Az első, ami feltünt, a helios élességben kegyetlenül elkalapálja a kitobit, a CA-t meg egyszerően nem ismeri. A sel 50f18 megvédte a gyári üvegek becsületét ugyan, de az úgy került 90k-ba 3.5 helyett, hogy nem adtak hozzá ajándékba gyári állapotú Zenit ET-t.
Színben viszont jelentősen eltér a helios az eredetiektől. Szándékosan nem azt mondom alulmarad, mert mondhatni sokkal fakóbb, de mégsem az. Sápadtabb, de mégsem az. Egyszerűen más, olyan mintha szépia lenne, de nem annak barnás fakó hatásával, hanem ez valami lágy, szemnek nyugtató, nem valami túlszaturált feltűnősködő, eltérése a többitől nem zavaró, hangulatos. Lehet hülyeség, és vacak, de nekem tetszik nagyon, legalább annyira mint az 50f18 ragyogó szinei, csak ez másért.
Keresek valami helyet ahova fel tudom tölteni, ne csak mondjam itt saját hülyeségem, és bedobom a linket ha érdekel valakit meg tugja nézni.
..és remélem eláll az eső..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest