Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz
Viperator #44054 üzenetére
Nem igazán értem mit akarsz mondani. Én írtam, hogy nekem csökkent 2k-val idén, de ez hogy jön az előző hsz-emhez? Ott a negyed/fél/egész éves biztosítási díjról volt szó, hogy megegyezik-e, vagy sem.
Amúgy meg netrisket csak szórakozásból nézem, ha érdekel, hogy egy adott autóra mennyi lenne a kötelező, plusz váltás előtt csekkolom az aktuális autómra. Amúgy bemegyek egyenesen a biztosítóhoz és ott kötöm meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest