- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Apple MacBook
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Huhuuu, tenyleg rengeteg frusztralt alak van az utakon. Ma utolert egy fekvorendornel egy Ceed. Ledudalt, mert lassan mentem at rajta. A kovetkezo keresztezodesnel balra fordultam, atengedtem a gyalogost, akkor majdnem belemszallt, hallottam, hogy csak az ABS fogta meg. Aztan ledudalt, mert az egyiranyu, szuk utcaban, mindket oldalon vegig parkolo autok kozott csak 35-tel mentem.
Szerencsere az elso keresztezodesnel masfele vitt az utunk. Ha meg egyszer dudalt volna, megalltam volna megkerni, hogy aziranyu frusztraciojat levezetni, hogy 50 evesen egy ceges ceedet sikerult csak osszehoznia, legyen szives ne rajtam, a sajat es mas emberek anyagi es testi epseget veszelyeztetve sziveskedjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged