- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
moleculez #99880 üzenetére
Age of Empires II
Hú de régiEszembe jutott még a Civilization sorozat (meg a Settlers sorozat de az nincs Linuxra), jó egyik kicsit más stílus, kicsit komplexebb, de az is jó. Valahogy nemigazán élveztem a counter strike-ot ezen a gépen, nemigazán kényelmes ezen, hiába fut folyékonyan. Valami lassúbb tempójú játék passzolna jobban ehhez a laptophoz.
Úgy látom a Steam-en, hogy hivatalosan is megy linuxon a Civilization. Látok Windows, Apple-ös de szerintem Linux jelzést is.
Itt a kérdés már csak a verzió lenne, ha a laptop 2010-es, akkor a Civ 5 biztos jól futna, a Civ 6 lehet már nem biztos. A videokártya az asztali HD 4870-el (vagy gtx 260) van nagyjából egy szinten [link] , pláne ha belekalkuláljuk hogy nem standard Full HD hanem csak 1440*900-zas a felbontás, ami javítja a videókártya teljesítményét. Igaz a CPU gyengébb, de az nem biztos hogy számít. Valahogy így futna a Civ 5 a laptopon -
King Unique
titán
válasz
moleculez #99856 üzenetére
"filekezelőben felpattintom az NTFS pendrivera az nem hozott eredményt"
Pedig kellett volna, ha pl. UEFI-s telepítés a cél és annál támogatja a BIOS/UEFI az NTFS fájlrendszerű telepítési adathordozóról a bootolást. Ha nem ment és nem user error miatt, akkor vagy nem támogatja és csak FAT16/32 fájlrendszert támogat UEFI módban, vagy nem UEFI-s bootolás hanem Legacy (CSM) szerinti, ahol ilyenkor aktívvá (boot flag) kell tenni még a pendrive-on lévő partíciót (csak Legacy bootoláshoz).
Egyébként azt sem ártott volna leírni, hogy most Legacy (CSM) vagy UEFI szerinti telepítés a cél, melyik van jelenleg beállítva a BIOS/UEFI menüben, ha UEFI akkor bekapcsolt / kikapcsolt Secure Boot (a Fedora rendesen támogatja a bekapcsolt Secure Boot melletti bootolást és telepítést is) mellett, stb.
A 64 bites ISO meg kb. alap, de ha netán 32 bites Windows ISO lett letöltve, akkor az alapesetben csak Legacy (CSM) szerinti telepítéshez használható, ellenben UEFI-shez nem. -
King Unique
titán
válasz
moleculez #99854 üzenetére
Elolvastad egyáltalán a linkelt útmutatókat?
• A legegyszerűbb nyilván pl. a fájlkezelőben vagy terminálban felcsatolni az ISO-fájlt és a tartalmat 1:1-ben rámásolni a FAT32 / NTFS fájlrendszerre formázott pendrive-ra.
• Ha UEFI-s bootolás és telepítés a cél (Windows Boot Manager UEFI-nél van), akkor a FAT32 a standard [amihez darabolni kell a standard (nem MCT-s) ISO-t a 4+ GB-os
install.wim
fájl miatt, lásd a linkelt bejegyzésben] de ha támogatja az alaplap, annál az UEFI az NTFS-t, akkor mehet NTFS-re formázott pendrive-ról is és akkor nem kell darabolni.• A Ventoy UEFI-s bootoláshoz és telepítéshez pont nem a legjobb, mert a Secure Boot támogatást is külön kell bekapcsolni , de a "Verifying shim SBAT data failed" miatt úgyis elhasal, mert még nem javították.
• Hardverhiba nincsen, a telepítéshez használt pendrive, célmeghajtó (pl. SSD), RAM-ok, stb. oké? A Windows ISO is, megfelelő forrásból lett letöltve?
• AZ sem teljesen világos, hogy most "szűz" PC-re menne a telepítés, amin nincsen semmilyen OS, vagy már van rajta Windows és a lenne újratelepítve, utóbbi esetben azé vagy a telepítőé a hibaüzenet.
-
-
King Unique
titán
-
-
-
-
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #99631 üzenetére
Hát ha dash to dockot használsz, akkor az már nem az a mód, ahogy a Gnome fejlesztők megálmodták. Ők úgy gondolták, hogy Windows billentyűvel hívod elő a tevékenységek nézetet, és ott váltasz alkalmazást. Én így használtam, mindenféle dash to dock és egyebek nélkül, és szerintem EZ a megoldás nem produktív.
Az egy fokkal jobb, mikor alul van a dock, és ha leviszed az egeret, akkor megjelenik, ha nincs rajta az egér, akkor eltűnik.
Én ezt a megoldást sem annyira szeretem, vannak vele problémák.
Az viszont, hogy alul folyamatosan látszódjon a dock, felül pedig a "top bar", az pedig nem kevés plusz helyet elfoglal a képernyőből, főleg úgy, hogy a top baron alig van hasznos dolog. MacOS-en ez azért működik jól, mert ott az ablakok menüje beépül a top barba, így hasznosul az a terület, de Gnome-on nem.
Akárhogy is nézem, szerintem a legjobb a klasszikus megoldás, hogy van egy darab paneled (most az mindegy, hogy alul vagy felül van), és azon van minden.Ráadásul az összes asztali környezet úgy van kitalálva, hogy ha teljes képernyős az ablak, akkor ha a jobb felső sarokba feltolod az egeret és klikkelsz, akkor pont bezárod az aktív ablakot, mert a bezárógomb úgy van kialakítva, hogy nagyobb az érzékelési területe, mint amekkora maga a grafika, és így érzékel még a legfelső, jobb szélső pixelen is. Gnome-nál nem így van, mert ott ugye eleve más az alapkoncepció, tehát így ezt a funkciót is elveszted.
Sőt, régebben, ha alulra raktad a panelt valamilyen kiegészítővel, akkor az ablakok néha elcsúsztak felfelé pont egy panelnyi méretet. Vagy ha elküldted alvó állapotba a gépet, akkor ébresztés után az összes megnyitott ablak fel volt csúcszva. Ezt lehet, hogy javítottak azóta, nem tudom. -
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #99629 üzenetére
Én is úgy használtam, amikor még használtam, de ha megint Gnomeoznék, akkor szerintem dash to panellel csinálnám. Szerintem nincs igazán értelme elrejteni a dokkot/dasht/panelt/tálcát (ki hogy hívja), mert tök jól hangzik, hogy "distraction free" és hasonlók, de szerintem semmilyen kognitív terhelést nem okoz az, hogy látod a futó programokat. A tevékenység nézetes alkalmazásváltás, meg hogy folyton nyomkodni kell a Windows billentyűt, az megterhelőbb.
-
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #99589 üzenetére
Most olvasom, hogy Notably for command-line users, we’ve changed the default terminal to Ptyxis.
Kíváncsi vagy, hányszor fogom elgépelni (sehányszor, mert első dolgom lesz feldobni helyette a Gnome terminált).Az új dnf mennyivel gyorsabb, mint a 4-es? RPMFusion frissült már?
-
daninet
veterán
válasz
moleculez #99544 üzenetére
én ugráltam ide-oda debian alapú disztrók között, aztán egy kis fedora és most opensuse. Kicsit én is tarottam tőle, de linux az lényegében linux. Én kifejezetten nem szerettem apt-ot csomagkezelőnek például, de erre csak az után jöttem rá, hogy nem használtam többet (persze ott van nana, de mégiscsak). Elvileg hamarosan rendbeteszik, de eléggé lassú víz alapon működnek.
Nem tudom milyen szinten és dolgokra használod a linuxot, de ha "csak" általános desktop akkor azon kívül, hogy más a csomagkezelő, más ütemben jönnek a frissítések és egy-két dolog másik könyvtárban van default nem fogsz sokat észrevenni rajta.
Nekem fedora és opensuse is bejön, nyilván Tumbleweed egy rolling model aminél főleg a KDE frissítés az ami mindig farpofa összeszorítós, de ilyen nem lesz Fedora Workstation esetén, stabil disztró
-
válasz
moleculez #99425 üzenetére
Először is örüljünk hogy a trillió dolláros cég, aki toronymagasról leszarhatná az összes linuxot, egyáltalán foglalkozik velünk mivel nincs erre anyagilag rászorula csak hobbi szinten készíti el a linuxos Edget.
Másodszor ugye a momomániám, ha nem lenne 1258 féle futtatókörnyezet azaz disztró és ezeknek 225625 verziója akkor talán egyszerűbb lenne a dolguk.
Nekem pl. 18.04-en ragyogóan működik a Copilot, oldalsávot nem használok.
Apropó, Te miért használsz Edget? Fújj Redmond nem...? Undorító szokás, a nagy rivális termékéig lealacsonyodni, ez megalkuvás. Egyáltalán egy Linuxos topikba ilyet megemlíteni, istenkáromlás szentségtörés. Fokhagymát ezüstlőszert ide rögtön.
Firefoxot kéne használni ha már a sokat szajközott szabad szoftverek.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #99401 üzenetére
Röviden sehogy. Hosszabban meg úgy, ha átváltasz mondjuk a testing repóra, de aztán vagy megborul, vagy nem a rendszered.
lanszelot: régen még volt ilyen, hogy a telepítő médiát hozzáadtad a szoftverforrásokhoz és akkor onnan olvasott be csomagokat. De hogy ilyesmi van-e még manapság, arról fogalmam sincs. Lehet egy még kisebb disztróra kellene váltanod azon a kis tárhelyen.
Amúgy egy
sudo apt autoremove && sudo apt clean
után sincs elég helyed? -
válasz
moleculez #99142 üzenetére
5400 az 14"-os, de a 15" 5520-ba sem fér Sata SSD, de ne bánkódj emiatt, ma már árban ugyanott van a kettő, sőt, a jobb Sata-sok drágábbak talán. (szerencsére 5520-ban két NVMe hely van)
Sata SSD-ket nekem is el kellett adnom, az 1terás Samsung 860 EVO 1TB 4 évesen 10eft-vel többért kelt el, mint a vadiúj Samsung 980 1TB NVMe...
WD-vel szemezgetek
Aham, csak azért itt igen nagy szórás van minőségben, de Linuxszal a jobb filesystem meg memóriakezelés miatt még a DRAMless verziók is elég jól futnak. Azért kukkants be az alaplapra, hogy milyen csatolója van, ha PCIe 3.0, akkor felesleges lenne PCIe 4.0-át venned, de ha az van jobb ár/érték arányban, az is jó lesz amúgy. SN530-nak nincs jó multja, ha jól emlékszem, azt nem vennék.
-
válasz
moleculez #99090 üzenetére
Igazán nincs mit, hátha nálad is hasznos lesz valamelyik. Amúgy a magyar alma is milyen drága már, nem csoda, hogy az USA Apple se ócsó!
Azt már bánhatod, hogy eladtad...
Tapipad megy nálam már sok éve, egerezni rohadt kényelmetlen volt notebookon, a tapipad meg pont ott van, ahol megtámasztom a balkezem, bill only nem menne, de nem is bánom, mert amin megszoktam a tapit, az skandináv bill volt, most a Dell meg valami más, viszont itt meg szerencsére teljesen baloldalra van tolva a tapipad, ha megszokja a user, halál könnyű így.
tordaitibi
Popcorn time? -
válasz
moleculez #98905 üzenetére
Ebben semmi ujdonsag nincs, eddig is megtehetted, atvaltasz rootra, cd / , rm -rf * , aztan jo ejt.
A Linux olyan, mint a unixok: feltetelezi, hogy tudod mit csinalsz, ezert vegrehajtja a parancsaidat, akkor is, ha baromsag, nem Windows, ami mindent is meg akar vedeni es kozben akadalyoz, ahol csak lehet. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #98884 üzenetére
Pl. az ingyenes Virtualbox simán kezel megosztott mappát oprendszerek között, nem kell hozzá külön ntfs drive, én is használtam így. Csak legyen telepítve a virtualbox guest additions, emlékeim szerint a VM-ben. Windowson azt külön kell letölteni, némi guglizás után lett meg anno.
-
válasz
moleculez #98879 üzenetére
Nem tudom, még egyelőre tesztelgetem egy másik SSD-n. Szuper. Ubuntuhoz hasonlóan új benne a kernel, Waylandon fut, open-source cuccokat pakolgat fel elsősorban, VRMS-sel ránéztem. Csak 3 non-free dolgot és 1 contribot talált... ezek mind CPU microcode cuccok. Snapd-t és cupsot kapásból töröltem róla, UFW-t bekapcsoltam. Rém egyszerű és felhasználóbarát a "Start Menü"-je, az asztalra bármilyen ikon elhelyezhető és rendszerezhető. A kinézete letisztult és igényes. Szinte GUI-val is bármit meg lehet benne oldani, ráadásul kényelmesen. A Zorin Megjelenés is egy egyszerű és fókuszált alkalmazás, amiben testreszabható a kezelőfelület. A rendszer mérete sem veszélyes, bár azért egy Debiannál jóval "dagibb", 10 gigát foglal a root, kb. annyit, mint a Fedora. Amit nem sikerült még kiderítenem, hogy a tálcán jelzi-e valahogy az új frissítések megjelenését, bár elvileg automatikusan felpakolja azokat, illetve tudok-e a tálcára valamilyen kiegészítőket kipakolni? A hőfokok kijelzése nálam fontos szempont.
Ami nem tetszik: alapból telepít flatpakeket, de gondolom ennek oka van a fejlesztők részéről. Másik dolog, ami nem tetszik, hogy használ bizonyos PPA-kat, amik nem tudom, hogy mik? Ránézésre a saját tárolóiknak tűnik...
-
.-..-.
tag
válasz
moleculez #98586 üzenetére
Az emberi hallás egyénenként különbözik és az izlés is. Ez sima ügy.
Ami a probléma, hogy a korral a hallás változik, jellemzően a magas tartomány kezd gyengülni ahogy öregszik az ember. Ez sajnos élettani sajátosság.
Emiatt ugyanaz a zene ami 20 évesen kellemesen egyenletes, 60 évesen már túl mélynek tűnik, mert a magas hangokat erősen csillapítva hallja (vagy éppen sehogy) a hallgató.
Szóval ... sajnos-sajnos van szerepe egy fejes esetén is az eq-nak. -
válasz
moleculez #98543 üzenetére
Szerintem az Ext4 a legstabilabb megoldás, de majd írnak a többiek is.
Ha győzöd kivárni, akkor én úgy szoktam a fájlrendszercserét megoldani, hogy Gnome Disksben töröltetem is a lemezt. Ez teljes adatvesztést okoz, mert tudtommal minden szektort újraír. De lesz egy 0-ról induló lemezed.
-
válasz
moleculez #98540 üzenetére
Ahogy Shadow írta. Ha Windows-zal is akarod olvastatni, akkor NTFS, ha csak Linux, akkor attól függően, hogy mit másolsz rá Ext4 vagy XFS. Az XFS a nagy méretű fájlok mozgatásánál valamivel hatékonyabban működik. Az Ext4 egy jól bejáratott fájlrendszer Linuxokhoz, szerintem a szerverek többsége ezen fut, bár ennek az is lehet az oka, hogy az Ext4 jobb biztonsági funkciókat képes nyújtani.
Nekem szinte minden meghajtóm Ext4-re van formázva, belső, külső, backup, minden. Egy pendrive maradt NTFS-nek a Windows átjárhatóság miatt.
-
-
5leteseN
senior tag
válasz
moleculez #98526 üzenetére
Nekem (AI-s)gépi fordításnak tűnik, amit nem sikerült a magyar nyelvbe átültetni és maradt az angol(amerikai) újságírói nyelvezet.
Ha pedig felülemelkedek a hibákon, és a lényeget nézem, akkor Michael Douglas egyik legjobb filmje jut eszembe több biztosra vehető párhuzam miatt: egy család nélkül, magányosan karácsonyozó ember rosszul végződő segélykiáltásáról szólt ez a történet.!
...szerintem!Lehet, hogy itt az ideje nekünk is kikapcsolni a gépet "kicsit"!
-
-
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #98462 üzenetére
Ezek addig működnek jól amíg az egyes (szubkúltúrák) szakterületek a saját kis ökoszisztémájukat karbantartják, és/vagy találnak hozzá szponzort mert elég fontos (vagy annak eladható).
Hát igen, amikor pénzérdek van a dolgok mögött, akkor működnek, hobby fejlesztésnél viszont sokszor sajnos nem. Megunja a fejleszti, elveszti a motivációt, vagy történik valami, aztán úgy járunk, mint a left-padnál. Kihúznak egy téglát, aztán dől össze a kártyavár.
Én mostanában Javazok, és itt hatalmas nagy előny, hogy fixen ott van a JRE, amiben az alapvető függvények és azon kívül sok-sok hasznos függvény ott van. De ha komolyabb dolgot akar az ember, akkor ahhoz is kénytelen lehúzni a netről a függőségeket.
-
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #98392 üzenetére
A .desktop fájloknak alapvetően nem kell x jogosultság, mert nem futtatható fájlok, hanem inkább konfigurációs fájlok, amik az asztali környezetnek szólnak. Gyakorlatilag viszont korábban volt már olyan, hogy az x nélküli .desktop fájlokat nem jelenítette meg a rendszer.
Olyanba is belefutottam már, hogy ha nem a $PATH-ban lévő könyvtárba települt a program indítófájlja, akkor a .desktop fájlban meg kellett adni azt az útvonalat, ahova települt, másként nem volt hajlandó megjelenni az indítóban. -
-
urandom0
senior tag
válasz
moleculez #98278 üzenetére
Egyes Windowsokon a SysMain (régebbi nevén Prefetch) szolgáltatás memóriaszivárgást okoz. Én eddig két gépen találkoztam ezzel, egy asztali gépen és egy laptopon, ami egyébként azért is érdekes, mert van 4-5 ugyanolyan laptopunk, és azok közül egyiken sem jött elő...
Nade ez a dolog úgy néz ki, hogy bekapcsolod a géped, a memória kb. 30%-a foglalt. Aztán ahogy telik az idő, egyre feljebb megy, végül megáll olyan 99%-os memóriahasználatnál, és kegyetlenül belassul tőle a gép, és nem tudsz vele mit csinálni. Le kell tiltani a szolgáltatást, és onnantól oké a dolog.
Nem lehet, hogy ebbe futottál bele te is?Én meg úgy jártam a minap Windows 11-gyel, hogy egy nem engedte lefrissíteni a Windows 10-et egy i7-7700-as gépet, ami nem is annyira meglepő, mert a Windows 11 CPU kompatibilitási listájában nincs benn ez a proci.
Viszont letöltöttem az ISO-t egy pendrive-ra MCT-vel, és onnan meg szó nélkül felment
Szóval vannak vicces dolgai ennek a Windowsnak. -
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #97846 üzenetére
Nincs ilyen sípolás, miután most 6. éve megjelent a proton a Steamben. Azok a játékok nem mennek, amik anticheat megoldását nem akarják portolni Linuxra, vagy ugyan portolták, de a játéknál nem engedélyezték (ilyen is van, mert a kiadó nem akart foglalkozni a supporttal). Ezek jellemzően a fiataloknál menő lövöldözős játékok.
Minden más tök faszán megy, ráadásul az OS overheadje jelentősen kisebb így itt-ott még FPS-ben is jobban megy a játék, mint Windows alatt. És itt Cyberpunk szintű AAA játékokra gondolok, évek óta csak Linux alatt játszom.
-
válasz
moleculez #97746 üzenetére
Nekem muszáj a főgépen egy második SSD-n Win10-et tartani. Néha szükségem van rá, vagy diagnosztikai program, vagy egyéb, Windows alatt fájdalommentesen megoldható feladat miatt.
Nem mondom, hogy olyan hú de öreg vagyok, csak már azt érzem, hogy kezdem megunni a szüttyögést. Ha valami nem megy, akkor én már nem barkácsolgatok, hanem akkor megcsinálom Win alatt oszt' jóvan. Nincsen ebben semmi szentségtörés. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #97554 üzenetére
Azért nézett ki úgy ahogy nagyon sokáig, mert a komplett TB az csak egy mappa volt a Firefox forráskódjai között... Egy vagy két éve álltak neki szeparálni a Firefoxtól, érdemben fejleszthetővé tenni a TB-t és mostanra érett be a dolog, innentől már gyakori fejlesztésekre lehet számítani.
Amúgy a plasma-t én sem szoktam szét hekkelni, alapból is tök jó. Egy-két hardver specifikus widgetet használok meg pár fasza effektet, aztán ennyi.
-
válasz
moleculez #97545 üzenetére
mutt
esetleg mailspring
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #97336 üzenetére
Clonezilla, az fájlba backupol és tömörít is, meg simán tud helyreállítani eltérő méretű lemezekre is.
Reboot nélküli backupra talán az rsync-et mondanám, azt meg lehet crontabban indőzíteni. Meg lehet vele inkrementális backupot is csinálni, hogy helytakarékos legyen.
-
moleculez
veterán
-
-
-
válasz
moleculez #91914 üzenetére
Önreklám nélkül,
olvasd el a blogomba a Ventoyos írásomat.
A Timeshift csodákra képes, vagy egyszerűen lemented a mostanit egy Clonezilla vagy hasonló Live alkalmazással, és ha kell visszaállítod bármikor bármire.
Tiemshiftbe beállíthatsz kézi mentést is, azaz lemented pl. a telepítéskori állapotot, majd a következő 1 hét-hónap vagy akár év múlva is lehetséges, mindez automatizálható, tárhely függvényében akár több hónapos mentésre is vissza lehet állni.
Mindezt az élő, futó rendszer alól, praktikus GUI alatt. -
válasz
moleculez #91909 üzenetére
Amúgy pár éve eléggé disztróhopperkedtem, meg DE próbálgatások és a közhiedelemmel ellentétbe egy teljes KDE Plasma szinte semmivel se erőforrásigényesebb mintta többi DE.
Übergagyi gépen is ezt tapasztaltam.Most nem a pálcika rendszerekrő beszélek amik annyira fapadosak hogy átlagos napi használatuk 2023-ba önszívatás kategória. Pl. próbálj meg guin nevelkedett átlagusert terminál böngészőre rábeszélni
-
-
válasz
moleculez #91740 üzenetére
Nekem fura, hogyan lehet egy telepített rendszer mérete 80-90GB, mert eddig is 20-40GB között volt...most is annyi, a szűz rendszer cc 8GB, a nagyon belakott 22-29GB...jól tudja a ChatGPT.
Azt is jól tudja, hogy egy művelet gyorsasága nem a meghajtótól függ, hanem az egyéb hardverösszetevőktől, nyilván számít a szekvenciális sebessége a meghajtónak, de ez nem azt jelenti, hogy egy csúcs NVMe PCIe 4.0 SSD tutira 7-8000MB/s-sel fog pörögni, csak mert ennyi a max elméleti sebessége!
-
I02S3F
addikt
válasz
moleculez #91530 üzenetére
Ajánlani tudom, amit hcl szokott. Azt, hogy érdemes virtuálisan kezdeni az os tesztelést. Kevesebb fájdalom. Érdemes egy asztali környezetnél megmaradni. Például, amelyik legjobban kézre áll, legjobban tetszik.
@Horvi - Ez a hopperkedés nálam már betegség számba megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest