- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
& (#97150) galaxy55
Tetszett ez a láncszemes poen így kora reggel!
Sajna az emberi tényező az egy állandó mutató, millió forrásból tudjuk azt is, hogy nem kattingatunk ész nélkül minden linkre, főleg ha a bank akarja a jelszavunkat, de mégis folyamatosan tudnak eredményesen halászgatni a nyomoroncok!
Ez a FF privacy meg hát nekem nem tűnik olyan veszedelmes dolognak, most jó pár új telepítésem volt SSD frissítések miatt, eszembe se jutott nézegetni a Biztonsági beállításait. Nyilván a bankolás is olyan, hogy akármire állítom a böngésző privacyját, ha megszerzik a mobilomat meg a mutatóujjamat, akkor úgyis ráb*sztam.
Ha egy használt SSD-t eladok, ott már jobban figyelek...épp imént ment el legkedvencebb SSD-m, ez a két parancs szűziesítette:
sudo blkdiscard -s /dev/sda
sudo wipefs -a /dev/sdaIsmét köszi growler szakinak a multkori helpet!
-
...valamit tehetnének, hogy felhívják a figyelmet erre és a felhasználó el tudja dönteni, hogy engedélyezi-e a telemetriát.
Ja, nyilván az átlag user tud is döntést hozni ebben! Lósz*rt, kikapcsolja azonnal és azt hiszi...
Mindegy, szerintem nem a FF telemetria veszélyes az átlag userre, hanem saját maga. SMS-ek, email-ek tömkelege érkezik naponta és valamelyik pont olyan lesz, amiről azt hiszi, hogy valós, mert pont van Netflixe és megijed, hogy inaktiválják, ha nem kattint a linkre vagy épp vár valahonnan csomagot, ilyesmik okozzák a userre leselkedő veszélyek 99,9%-át. No meg a Marketplace, ahol a szimpatikus vevő megoldja helyette a csomagküldést GLS-sel, küldje az adatait, neki semmit nem kell csinálnia.
Főleg a bankszámlájával, mert azt esetenként lerendezik helyette.
Aki meg a Mozilla telemetriától fél, használjon Google Chrome-ot...
Ott nincs adatgyüjtés egy szál se!
Ez a Crowdstrike hátha csinált saját böngészőt...vagy ők csak a Windows frissítésben profik?
Crowdstrike, Google, MS veszélytelen userre, Mozilla meg jujjjj....(jó, mondjuk az első nem direktbe veszélyes nyilván, csak amúgy...)
-
urandom0
senior tag
Én a Windows 10-ben még láttam olyan fejlesztést, amire azt mondtam, hogy igen, ennek van értelme. De nekem a 11 már teljesen offos, az egyetlen fejlesztés, ami a használhatóságát növeli, az az, hogy a fájlkezelőben végre vannak tabok. Ja, meg esetleg az, hogy cmd helyett most már a terminál az alapértelmezett paranccsori alkalmazás, de az úgyis csak keveseket érint, és eddig is fel lehetett telepíteni.
-
Arra a kocsira én is kíváncsi lennék! Bár az enyém is pont ilyen, csak éppen közel 20 éves.
De már egyszer ez is ott hagyott a kereszteződés kellős közepén... ugyanis a főtengely jeladó a nyári 40 fokban úgy gondolta, hogy neki elég lesz... Hiába nincs semmi baja a motornak mechanikusan, egy sz*ros elektronika miatt nem tudod elindítani.
De részemről off vége, mert csak Linux topik. -
Nem tudom, ehhez nem értek, viszont abban biztos lehet igazság, hogy a kőegyszerű dolgok egyszerűen csak működnek, valószínűleg a Linux alapú rendszerek is ezért népszerűek szinte mindenhová.
Most mondanék egy másik életszerű példát, amitől konkrétan herótom van és valószínűleg ez miatt sem lesz sokáig lecserélve a jelenlegi. Az autók. Tele számítógéppel, elektronikával, ami nélkül (vagy legalábbis egy kezdetlegessel is) teljesen működőképes maradna. Nem lenne a végtelenségig túlbonyolítva, számtalan újonnan hozzáadott hibalehetőséggel, mert minél több dolgot raknak bele újonnan, annál hamarabb elromolhat. És el is romlik. 50 milliós Merciben 30.000 km után motort kell cserélni? Ez a vicc! -
-
LOL. Szerintem már évezredek óta azt várja az emberiség, hogy egyszer igazán beüssön az apokalipszis. Valahogy nem jön össze. Talán a természetes emberi viselkedés része, főleg ezen az éghajlati övön, hogy az emberek mindig készülnek a télre, mindig tartalékolnak, halmoznak, mint a mókusok. Valahol szerintem a gyűjtögetés egy egészséges dolog, egészen addig, amíg valaki teljesen haszontalan és értelmetlen dolgokat rakosgat el.
Az öreg számítógépeknél is megfordult már a fejemben, hogy azok a gépek, amik most a szemétdombon állnak, de még működnek... ha tényleg lenne egy apokalipszis, akkor pár ilyen gép a hozzájuk tartozó szoftverekkel nagyon sokat érnének. Most meg kb. ingyen se kell senkinek. Érdekes dolgok ezek. -
-
Petya XT
senior tag
A Canonicalnak az Ubuntu már csak egy üzlet, lásd a Pro-t. Van az a közeg, ahol probálkoznak, és tudnak is labdába rúgni. Ennyi. A többieknek meg marad az LTS alap, amire építhetnek. De állítom, bármelyik fork használhatóbb, mint az Ubuntu maga. Sajnos!
Én repo párti vagyok..... Én is, ezért költöztem Manjaro-ra az egyik gépen. De érik a másikon is. Valahogy besokaltam ettől az LTS ubi fork cuccoktól.
-
Nézd.
Nem részletezett okokból vagyok 18.04-en és még egy darabig maradok is.
Ha Te vagy bárki repóból megcsinálja nekem hogy naprakész és működőképes(!) legyen a
Python és összes függőségei valamint azok a szoftverek amik igénylik a legfrissebbet azaz
Opera böngi
yt-dlp
videobuzerálóm
legfrissebb Gnome gtk cuccok, ikonpakkok és egyebek
chromium kiegészítők és kodekek
és még pár cucc
akkor meghajtom fejem és maradok a repónál.
Mivel ez = a lehetetlennel repós szoftverekkel, maradt a Sbnap és a Flatpak.
Tudom mindenki utálja őket de nálam ez a kényszerhelyzet állt elő sajnos. Hidd el hogy nekem is 1000x egyszerűbb lenne a gyári Szoftverkezelőbe rákeresni a Fogpiszkáló-hegyező applikációra és 1 kattintással telepíteni. és megelégedetten használni. -
-
valami 3rd-party oldalról leszedje a programját, amit nem talál meg repóban!
Olyat Winen se csináltam soha (kivéve süldő koromban, amikor a warezról gyűjtöttem W. Millenniumra a vírusokat. Valaki bélyeget gyűjtött, valaki barátnőket, én meg vírusokat...)... mindig a gyártó, szoftverfejlesztő, stb. hivatalos weboldaláról töltök le BÁRMIT is. Linuxon meg igazából minek máshonnan, ha nem a rendszer hivatalos repóiból, lásd Debian? Ami még nekem csípi a szememet, azok a közösségi repók. Azt is saját felelősségre bárki, nekem nem hiányzik.
Flatpak margójára: valamelyik disztróban figyeltem, hogy a Flatpak alapjáraton hozzá van adva a forrásokhoz, már úgy települ fel a rendszer LOL. Usert nem is kérdezi meg? Ez is olyan, hogy a telemetriát utólag kapcsolod ki, az is el van dugva valami huszonharmadik beállítási menü harminckettedik fülén.
-
Jó, első nekifutásra nem mindenki mer a configokban kotorászni.
Ha minden működik, nagyon nem is szükséges, de ha mégis, akkor nagyon jók ezek a howto leírások! Amit growler linkelt, talán a legösszeszedettebb leírásokat tartalmazza és eléggé tematikusan, kezdőknek is teljesen jók.
(#92717) Crvsh3R
Akkor ez megoldva, örülünk, hogy relatíve egyszerű volt a dolog!
-
savior
őstag
Ugy tunik bena vagyok en ehhez a linuxozashoz. Feltelepitettem, de amikor talloznam akkor a konyvtarak kozott nincs is ott, pedig bevan xelve hogy a rejtett konyvtarakat is mutassa. Tehat unity alatt nem tudom igy kivalasztani, pedig sima fajlkezeloben meg latom a konyvtarat.
-
Büszke is vagyok! Helyes, Te legalább tudod mi kell a gépeknek no meg a usernek is!
Én csak pár napja tettem fel a 21.3-at, ilyen se volt még, hogy ne a beta iso megjelenésekor próbáljam ki.
Mondjuk uncsi, mert felrakod és tükeletesen műxik, csak használni kell. 10 éve ezt játszom Mint Cinnamonnal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez azon múlik, hogy milyen tanárod volt... Középiskolában ilyesmi nem volt, főiskolán egyik félévbe tök érdekes Linux terminál parancsokat tanultunk, aztán egy félévvel később meg másik tanár alatt csak az MS Office ment... Igaz, a jelenlévők fele teljesen béna volt IT téren.
Rowon: igen, de az meg gyakorlatilag szinte csak MS Office képzés volt szombatonként...
Amúgy érdekes amit írsz, mástól is hallottam ilyet. Ugyanakkor én 2008 körül kezdtem foglalkozni a Linux témával, elsődlegesen itt a PH!-n. De itt sosem tapasztaltam negatív vagy felsőbbrendű hozzáállást.
Itt a topicban meg meg különösen nem engedünk teret olyasminek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én méricskéltem a CP 2027-et W10 LTSC-vel összehasonlítva. Egyforma, vagy picit jobb eredmények jöttek ki Linux alatt 1440-ben EndeavourOS alatt - AMD vga-val.
A Win11 az meg némileg több erőforrást igényel mint a W10 pro. Az meg kicsit többet mint az LTSC.
Szóval tök reális, hogy Linux alatt kicsit jobb a helyzet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Furcsán hangzik, de ez pozitív fejlemény. Eddig ha láttál egy kenrel panic üzenetet, akkor úgy sok fogalmad nem volt róla, hogy mi a gond. Most lesz esély ilyen esetben átlagember számára is értelmezhető leírást mutatni a problémáról.
Szóval igen, az egy előny volt a Windowsban, hogy "le tud fagyni", akármilyen furcsán is hangzik.
-
-
Aha, aztán megint megrázod a banánfát és akkor ki fogja itt művelni a népeket?
Ebbű baj lesz more!
-10 off Nemsoká vége a nagy szabadéletemnek, jön a robotmeló újra!
De hogy ON2 is legyek, bár szerintem az is elég off, hogy a Windows milyen trükkös dolgokat talál ki...Kapitány linkjében ott van, hogy válaszd ki a disztrót...és Ubuntu, Debian, Kali a sor...ebből valamennyire az Ubuntu lehetne célcsoportos, Debian még mindig nem Win utáni ketdőbarát disztró, a Kali meg kifejezetten egy csapda.
Érdekes, hogy ami Windows utáni áttéréshez valóban alkalmas, az nem szerepel a kiválasztandók között, nem írom le, mindenki tudja melyik disztró az.
Hogy micsoda? A Microsoft segít, hogy megszabadulj a Windowstól
Aztán ez az írás is tagalja valahogy a témát, de totál idióta felkezdéssel...
A Linux legnagyobb hátránya, hogy nem igazán "plug & play" rendszer, hozzáértés hiányában még az egyszerűbb műveletek végrehajtásánál is komoly fejfájást okozhat a Windowshoz vagy macOS-hez szokott átlagos felhasználók számára.
Ma már egy fullos desktop disztrót felraksz és használod, mi ez, hogy nem "plug & play" rendszer?
Ez se látott még Linuxot, max 10-15 éve...
Nekem féléve a W11 nagyobb fejtörést okozott, amikor először bekapcsoltam a Dell Latitude 7400 2in1 gépet és elkezdte felrakni magát a win, aztán be is halt valami biztonsági bizbaszt hiányolva...csak ültem és pislogtam. Nesze neked "plug & play" rendszer, apádanyád, az a plugandplay!
[ Jelentem, feljelentem! :-) ]
-
Hát nagyobb szakértő vagy nálam
Dehogy vagyok, max jóval hamarabb kezdtem el foglalkozni a témával.
Eleinte érdeklődésből meg amiatt, mert 10 éve még nem volt minden egyértelmű az SSD használatával kapcsolatban, főleg Linuxon nem, kis kapacitásuk miatt vigyázni kellett rájuk, optimalizálni, etc...
Amúgy meg mai napig sok érdekességet rejt számomra a téma, meg persze fejlődik a technológia is. Sok éve vettem egy mezei SSD-t, otthon teszteltem és vittem is vissza, akkor még jóval drágábbak voltak a Samsungok a többinél, de be kellett látnom, hogy ha azt veszek, évekig nyugodtan fogom használni és nem kell mindig másikat vennem, mert éppen elszaródik az aktuális olcsóbb tipus.
Ne használjunk Linuxon Samsung SSD-t
...hát OK, nem is használok, beszerelem és használja a gép helyettem.
-
-
Nyilván a vezérlő és annak firmware-e a legfontosabb, de amúgy elég fura ez a táblázat... Meg a NAND is sokat számít, mint látod, a mid-range és a high-level SSD-ben is ugyanazok a controllerek vannak sok esetben. Contollerek tekintetében is Samsungoknak vannak szerintem átlagot tekintve a legjobb vezérlői, még a QVO sorozatnak is jók. A 860 EVO/PM883 páros vezérlője meg tényleg kivételesen jól sikerült. Szóval igazad van, a vezérlő az SSD szíve!
Phison 11...ja, az aztán valóban híresen galád! De például a Kingston A400-at a SM2259 sem mentette meg.
(#91053) K0zm0
Van olyan aki SSD-re archivál?
Persze, aki felhőbe archivál!
-
Írtad ja, de az csak egy a vonzó tulajdonságaiból!
De már egy Glances is fél gigát vinne magával, ha felraknám, pedig terminalos app...tényleg maradok a CLI appoknál.
Az alábbi ÚJ csomagok lesznek telepítve:
blt fonts-lyx g++ g++-11 glances javascript-common libboost-dev
libboost1.74-dev libexpat1-dev libjs-jquery libjs-jquery-ui libjs-sphinxdoc
libjs-underscore liblbfgsb0 libopenblas-dev libopenblas-pthread-dev
libopenblas0 libopenblas0-pthread libpython3-dev libpython3.10-dev
libqhull-r8.0 libstdc++-11-dev libtk8.6 libxsimd-dev python-matplotlib-data
python3-appdirs python3-attr python3-beniget python3-bottle python3-brotli
python3-cycler python3-dateutil python3-decorator python3-defusedxml
python3-dev python3-distutils python3-docker python3-fonttools python3-fs
python3-future python3-gast python3-html5lib python3-influxdb
python3-kiwisolver python3-lib2to3 python3-lxml python3-lz4
python3-matplotlib python3-mpmath python3-msgpack python3-numpy
python3-pil.imagetk python3-ply python3-pyasn1 python3-pycryptodome
python3-pysmi python3-pysnmp4 python3-pystache python3-pythran python3-scipy
python3-sympy python3-tk python3-ufolib2 python3-unicodedata2
python3-websocket python3.10-dev tk8.6-blt2.5 unicode-data
0 frissített, 68 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 0 nem frissített.
Letöltendő adatmennyiség: 89,0 MB.
A művelet után 537 MB lemezterület kerül felhasználásra.
Folytatni akarja? [I/n] -
Flatpak
...bloat...felesleges Windows 11-like csilivili.Kihagyjuk, főleg mivel CLI-appok vannak mindenre is és hát lássuk be, pöttyet informatívabbak is...
MX Workbench például épp most fut live-ban nálam, eddig nem is tudtam erről a MX spin verzióról.
(#90964) growler
Így lesz már egy EFI meg egy legacy kimenet is, nem panaszkodhat berusbacsi kolléga!
-
Az egyik dual-bootban van, szennyezett hardware!
Tartalék gépemen egy rejtett SSD-n van egy Win7 nekem is, nem vicc!
Tesóm hagyta benne az SSD-t, egyszer ki akartam szedni, hogy ne legyen már Win a gépen, de fogalmam sincs, hol van benne az SSD...mindegy, beraktam az enyémet és használom úgy. Még egyet lehetne rakni bele azt hiszem. Dell Precision M4700 a bűnös.
Egyeszer bebootoltam a Win7-et...kemény percek voltak!
-
Elvileg nem is ez volt a probléma, hanem, hogy ez az akármilyen malware csomag valami külső oldalon volt (legalábbis én így tudom)... Na most alap szabály, hogy én akármit is csak az adott disztró belső tárolóiból telepítek. Ha az nem biztonságos, akkor megette a fene az egészet.
-
-
Én meg eminnen üdvözöllek! Te a jó dolgokra fogékony voltál/vagy és ez igen pozitív dolog.
Amúgy ha automata telepítésre hagyod az installt, többnyire be is foglalja az összes elérhető helyet az install, szóval ne panaszkodj!
Ha érdekeset akarsz, próbáld ki ezt a Kaisen disztrót, másik topikban kérdezték, hogy hogy lehet-e ez valóban Debian alapú rolling...hát majdnem az amúgy, de egész érdekes. Bár májkimiki komám szerint nem való ez nekem, de ezt már régebben mondta! Nekem tetszett amúgy...[link]
-
lanszelot
addikt
A 10 szeres az sok. Audio cd-t nem lehet 10 szeresen írni.
Ha más gépen is több mint 4szeresen akarod írni, akkor ez a hiba.
Pláne ha olyan cd-t akarsz írni ami nem használható audio cd-nek.
Nem a verbatim a gond, hanem a user.
Nagyon elfeledted a múltat.
Több ezer audio cd-t írtam anno.
Az R- és R+ ra már én se emlékszem, de anno az se volt mindegy. -
lanszelot
addikt
Hello,
Csak egy kérdés :
Nem találtam az első bejegyzésed, ha jól emlékszem audio cd-t próbálsz írni.
Vissza veszed az írási sebességet max 4-szeres re?
Mert audio cd már 8szorossal is hibát szokott dobni.
Illetve nem lehet audio cd-t akármilyen cd-re írni.
Nem ma volt, így már nem emlékszem melyik kell neki.
A legjobb amire rá van írva Audio. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az első szerint lemez hiba... Jelentsen akármit is. A másik nem mond semmit. Próbáld ki, hogy valami más disztróval bebootolsz egy live pendriveról és ott megpróbálsz CD-t írni. Ha ott sem jó, akkor vagy lemez, vagy hardver hiba.
Amit még megtehetsz, hogy sudo dmesg kimenetet is nézel, mikor nem megy neki a CD írás.
-
Há' hallod, ott állok a router alatt és ha a zsebembe teszem a telefont akkor nem talál wi-fi jelet!
Meggyőztél, ez tuti jellemző minden Xiaomi telóra!
Az meg, hogy cégek honnan szereznek be egyben nagyobb mennyiséget meg, hogy a dolgozóknak nem tetszik...
(#90033) tordaitibi
Te is vegyél szifont az asszonynak!
Én nem mondtam, hogy szeretem, ismerem és használom. Nyilván akinek más OS volt addig a telóján, az utálni fogja, de ez a MIUI hibája valóban? Pár hete egy MIUI-n pár pillanatos beállítást a Realme telón alig tudtam megoldani. Mert más. Ezért már azt kéne mondanom, hogy de szar a Realme OS-e?
-
-
urandom0
senior tag
Ez biztos, hogy április elsejei vicc. Az Ubuntu nagyon sok helyen használja a snapet, az Ubuntu Core alkalmazás ökoszisztémáját például teljes egészében a snap szolgálja ki, ott még apt sincs... a flatpaket is most űzték ki az asztali Ubuntuból, hogy azzal se kelljen foglalkozniuk. Soha nem fogják dobni a snap támogatást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na, az jó hír!
Tegnap letöröltem az egyik csomagot a snap-ben, gnome-38-2004 valami... néven, mert mondom minek ez ide, csak foglalja a helyet. Nem problémázott rajta, de többet nem indult el a snap mert mint kiderült, ez valami alap függősége, aztán csak terminálból lehetett visszarakni.
Érdekes, hogy közben ugyanazokat a csomagokat amiket az Ubuntu Snap-en keresztül rakott fel, a Lubuntu meg a normális módon tartalmazza.
-
Petya XT
senior tag
Olvastam én is, egyszer próbáltam ki talán a TOR-t, valami FF fork, ha jól emlékszem. Mint lehetséges opciót írtam. Nyilván van benne igazság, de mondjuk pl. a Proton, a VPN-t én is használom alkalomadtán, ők kifejezetten a kombinált használatot ajánlják. Egyre több böngészőbe is integrálják(Brave). De ahogy olvasgattam sokan preferálják a VPN-nel szemben(ingyenes)
Ezek után hámozd ki, hogy mi az igazság a TOR-al kapcsolatban. Én nem tudom, hogy megéri e használni, vagy sem, nyilván vannak olyan élethelyzetek, hogy muszáj(élet forog veszélyben, sajtó...stb.) Nálam egyik sem áll fent szerencsére. -
Szintén zenész!
Lófüttyöt, ez már egy 100tagú cigánzenekar inkább! Kernelfrissítés előtt Timeshift mentés meg programok leaállítása!?
Ez komoly? Ez egy kernel, nem egy támadóvírus! Én ráeresztem a frissítéseket, ha vannak és csinálom tovább a dógomat, sose volt még ezzel gond...Timeshift mentés...
Szeretünk veszélyesen élni!
(#87714) csixy
Ezek a Flash SSD topikos népek ennyire nem ismerik a kreatívitásodat?
Flexelt SSD-t beraktad anno oda? -
"Viszont ahhoz hogy futtathasd kell neki adni egy: sudo chmod +x et. "
Én használok több appimaget. Nem kell egyiknél se. Kétkatt és indulnak. Magánvélemény, ez így jó, átlagember, pl én sikítva gyalulná ha ha 2023-ba egy portable indításához még terminálvakarózás is kéne.
Példa, appimage Stacer. Nyomkodhatod, nézelődhetsz listázhatsz vele.
De amikor rányomsz a törlésre vagy valami beavatkozásra akkor bekéri a root jelszvad. És ez így tökéletes. -
A malware-es fertozes egeszen biztosan igaz - mar meg is tortent korabban a snap eseteben, de nem latom be, miert ne lehetne ugyanezt megcsinalni appimage eseten is. A tobbi - filesystem mount, sandboxing, frissitesek - passzolas kategoria most nalam, nincs most kapacitasom ezt kutatni, mindenesetre meglepne, ha nem szenvednenek hasonlo problemaktol. Szerintem sok problemat nem is ezen csomagformatumok szintjen kellene kezelni, hanem feljebb, SELinux vagy AppArmor profilokkal, ACL-ekkel.
Mindezektol eltekintve latom letjogosultsagat ezeknek - fejlesztes soran, amikor tobb kulonbozo kornyezetben kell tesztelni az alkalmazast, legyen az standalone vagy web.
-
Ezt találtam régebbi piszkozatok közé mentve:
Tamás Ferenc: Fájlrendszerek Linuxon
Hirtelen nem találtam mást....bár ez is roppant érdekes írás, mivel pár disztró már alapból nem EXT4-et használ:
Btrfs vs Ext4 – Functionalities, Strengths, and Weaknesses
NTFS-ről Linux esetén nincs is értelme többet szót ejteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest