- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93795 üzenetére
Mondtam próbálj rá a KDE-Neon User Edition-re. 22.04 alapú, friss KDE, snap és flatpak nélkül.
Szerintem engedd el a valamilyen Xfce4-re húzott komplett KDE-t.Nekem van épp egy Neon rendes fizikai gépen. Mit nézzek meg neked?
-
válasz
Mintet nem ajánlod.
Mivel az utóbbi hetekben többekkel együtt már ajánlottam, de rá se bagóztál, elővettem a pszichó lódoktorimat...és bejött. Mivel most azt írom, hogy nehogy a Mint-et válaszd, egyből érdekel a dolog.
(mindig légy óvatos a pszichomókusokkal)
Egyszóval ja, ki kéne próbálnod lassan a Linux Mint Cinnamont! Sajna ebben sem lesz benne sok olyan app, amire számítasz, de azok soha semmilyen disztróban nem lesznek benn alapból.
Elsőre a helyedben a Mint Cinnamon 21.2-vel kezdeném, nem a 21.3-mal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nyugodtan adj egy esélyt a Mint-nek Cinnamonnal.
-
válasz
Hát, ha a géped bírja a VM-ezést, akkor ott vannak a neten a hivatalos ISO-k, letöltöd őket, aztán kipróbálod sorba mindet, majd amelyik legjobban tetszik, annál lehorgonyzol.
-
-
-
De a többiben is!
Amúgy mindettől függetlenül az LMDE Faye is teljesen tökéletes, nekem gyakorlatilag mindegy, melyiket használom, egyedül a Cinnamon 6 a komoly különbség. Ja és akinek fontos, a friss kernel is lényeges lehet.
Ha a Mint is snap-függő lenne, mint az Ubuntu, már keresném is az utódját, az tuti.
(de a lényeg, egyáltalán nem való Tiborúrnak semmilyen Mint)
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93776 üzenetére
Devuan+ dwm, én mint mániákus hopper, úgy megragadtam itt mint az epokitt. Nem idegel szét Mr. Pöcstering találmánya, nem idegelnek szét a DE-k f@szságai, sysv-rc-conffal terelgetem a démonjaimat, pont mint az ókori görögök, a syslog kimenetét azzal olvasom amivel akarom, és ha véletlenül sérül a naplófájl, akkor is elindul a rendszer, és eldönthetem mi légyen! Szépen minden teszi a dolgát ahogy kell!
Szerintem erre próbálj rá az éjjel, ha (nagyjából) stresszmentes Linux élményt akarsz! -
Snap??? Jajjjj....soha nem is volt a Linux Mint-ben snap, flatpak van, de csak opcióként bújik meg a Szoftverközpont-ban, default kizárólag a tárolók .deb verzióit használja.
System:
Host: mint213-8570p Kernel: 6.5.0-14-generic x86_64 bits: 64 compiler: N/A
Desktop: Cinnamon 6.0.4 tk: GTK 3.24.33 wm: muffin vt: 7 dm: LightDM 1.30.0
Distro: Linux Mint 21.3 Virginia base: Ubuntu 22.04 jammyJelenlegi állapota a 21.3-nak, de itt még a 21.2 kernele is látható, az is frissebb, mint az LMDE kernele.
No de ami tényleg számít, az a Cinnamon, Nemo és az Xapps, a Cinnamon főverziója mindig elég komoly ugrás szokott lenni, most is az lett, pattogósabb lett a DE és már majd egy szinten van az XFCE-vel rendszererőforrás használatban. Anno a Cinnamon a Gnome3 szintjén volt.
Elég meglepőek az infóid, azt kell mondjam, főleg a snap! Linux Mint-ben?
nem kell PPA tárolókat használni
Ezt se értem, Linux Mint-ben sem kell PPA-t használni, jelenleg a 21.3 van bootolva, nulla PPA-val, nem is lesz benne. Az meg, hogy akár használhatnék PPA-t is, nem tűnik annyira hátránynak.
(de látom jó sok zöldséget leírtak, mielőtt válaszolni tudtam volna, ennyire ismeretlen disztró lenne ez a Linux Mint?)
-
-
válasz
CPT.Pirk #93777 üzenetére
Ha jól értelmezem, a Mint Ubuntu, a LMDE meg Debian?
Mégegy ami homályos. Ha a mint Ubuntu, akkor mitől lehet jobb mint az alapja? nem ugyanolyan a csomagkezelés, meg ugyanazok a repók?
Vagy egy lelkes csapat percrekészen tartja a Mint tárolókba pl. a kedvenc Opera böngészőmet, egyebeket? -
válasz
ubyegon2 #93778 üzenetére
Nincs benne Snap, frissebb kernel verziót használ (6.1, ami szintén LTS), nem kell PPA tárolókat használni. Nekem ennyiből jobb választásnak tűnik.
Bár felmerül bennem a gondolat, hogy akkor már miért ne sima Debiant használjon az ember Cinnamon DE-vel, minek az LMDE? -
Na meg az LMDE, szerintem az jobb, de ez csak személyes meglátásom.
Néhány pontban leírhatnád, miért jobb a Debian alapú Mint.
Ha például épp Mint-et akar valaki kipróbálni, biztosan érdekelné. (még azokat is, akiknek amúgy halvány fogalmuk nincs, milyen rendszert használnak is éppen)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #93776 üzenetére
Én Endeavouros-t KDE-vel, ami olyan mint a Manjaro KDE, csak lecsupaszítva. Jobban szeretem az Arch vonal megoldásait, mert gyorsabban frissülnek.
De ha valami a Debian vonalról kellene akkor az vagy Lubuntu lenne, vagy Mint Cinnamon, a régi lassú ThinkPadement Lubuntu fut pl, arról programozok néha Arduino-t amiből van itt-ott a lakásban.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Desktopon igen. A gnome2-es időkben nagyon fasza volt, aztán a Unity-s évek nem voltak túl sikeresek és mire abból egy jó asztali környezet lett, akkor dobták és azóta Gnome3 van náluk. Én azt mondanám a fordulópontnak...
Ma aki ezen a vonalon mozogna, annak sokkal inkább egy Mint Cinnamont javasolnék.
-
válasz
CPT.Pirk #93770 üzenetére
Azaz az Ubuntu aranykorának már vége van? Emlékszem még 2006-ban a főiskola könyvtári gépein Ubuntu volt. Beültem netezni, aztán csak lestem, hogy mi a fax ez? A böngésző megnyitásán kívül semmi mást nem tudtam rajta csinálni, ami valljuk be, egy nyilvános számítógép esetén teljesen rendben is van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #93766 üzenetére
Lehet érdemes lenne elhagynod az Ubuntut. Náluk a desktop csak van, hogy legyen olyan is...
-
-
válasz
tordaitibi #93762 üzenetére
Már nem akartam tegnap este terhelni a topikot.
Kezdem magam úgy érezni mint 5 éve mikor próbáltam Linuxozni. Az állatorvosi ló esete, tiszta dejavum van mivel semmi nem működik mnegint úgy ahogy kéne.
A YT. videókon kívül semmit nem tud lejátszani a snapes Smplayer.
Se video, se audio, mp4, mkv, webm, avi, wmv, mp3, waw, semmit se.A Snap pemissionsba mindent megengedtem neki.
Amíg ez nem történt meg, képtelen volt bármire is, ez tényleg egy használhatatlan rendszer így. Mekkora találmány, egy pendrájvról nem tud megnyitne semmit. Teljesen laikus barát ez a Snap... kezdem megérteni aki utálják. Lassan én is ide jutok.
-
válasz
#79484416 #93761 üzenetére
Naszóval.
DEB ment a levesbe, Snap Smplayer install.
Ugyanaz a hibaüzi, szomorúan rányomtam hogy persze telepítsd, ugyanaz a 2023.12.30 dátumú yt-dlp amit lehúzott magának.ÉS MEGY A YOUTUBE VIDEO STREAM.
Reccenés nélkül, feltoltam fhd-re, 1920x1080 és megy ahogyan ennek működnie kell.
Minden YT video megy, a lejátszási listák is, ezt nem tudom megmagyarázni.
Majd nálam okosabbak esetleg talán rájönnek. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93758 üzenetére
A KDE-Neon-ban nincs se Snap, se Flatpak előre bedrótozva. Alapból default Xorg-al indul. Még erőltetett Wayland sincs.
Innen szerintem egyszerűbb lenne építkezned. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93758 üzenetére
Tibi! Mi lenne, ha hagynád a Xubuntu-ra húzott Plasma5-öt?
És teszem azt, egy 22.04-re alapuló, friss Plasma-t szállító KDE-Neon rendszeren próbálnál újjá születni? -
-
BoB
veterán
válasz
tordaitibi #93719 üzenetére
Friss Xubuntu 22.04 telepítés, arra ráhúzva a full KDE, smplayer az ő tárolójukból, az töltötte le az yt-dlp-t, és működik. Semmi mást nem csináltam.
-
BoB
veterán
válasz
tordaitibi #93741 üzenetére
Nem olvastad el amit írtam, ez sem tárolóból van...
-
válasz
#79484416 #93751 üzenetére
Pontosan úgy akad mint az Smplayer vagy a MPV mikor régi a yt-dlp. VLc-t feldobtam meg a friss lua izét is elintéztem.
Nem naprakész, nem követte még le a YT. API változást, azért akadozik.
Nincs meg a stream sebessége. Ha pl. régebbi yt-dlp-vel töltök le videót, az pár kb/sec azaz egy videó 2 órán keresztül jön le, a frissel meg 5-10mb/sec.
Nem jó az a lua plugin vagy szkript vagy mi a neve.
Vagy, az bár jó de nem tudja rendesen használni a vlc.
Mint ez a nyüves Smplayer, az se tudja nálam a yt-dlp-t használni.
Volt itt szó a korhatáros videókról, ha megvan a YT direkt link, az nem érdekes. Lejátssza. Nálam is lejátszik mindent az öreg Ubuntun. -
-
válasz
#79484416 #93749 üzenetére
Mindegy ki és mint adott elő a videóban, a lényeg azon van hogy mire, van korlátozva. Ill. a YouTube sem ül a babérjain, a reklám megkerülő megoldások tiltását is folyamatosan fejleszti. Ellenpróba: Lépj be egy fokkal, és nézz meg egy általad feltöltött videót. Azokra (saját videó) eddig még nem rakott reklámot, ha Te magad nézted.
-
-
-
Kb. 1 hónapja tettem fel a 22.04-et. Tanúk előtt esküszök hogy a gyári tárolóból, a gyári Szoftvertelepítő a 21. ..Smplayert tette fel, amikor a weblapján a 23.. volt a verziószám.
Itt a topikba is megemlítettem ezt pár hete.Cigam,
ez egy alap Xubuntu, és amikor feltelepítettem, befrissített mindent és ráeresztettem a kde-full csomagot.
Azért így mert az 5 évvel ezelőtti is így volt és ragaszkodok a hagyományokhoz.
Mellékes pozitív hozadéka jónéhány egészen praktikus szoftver ami a Kubuntuba, azaz KDE-be nincs benne.
Igen bepöttyöztem minden külsőst a telepítésnél. -
válasz
tordaitibi #93734 üzenetére
Egy ellenpróbát megér, de gyanús hogy valami csomag hiányzik ami a többieknél fent van. Telepítéskor melyik csomagválasztékot választottad (ha volt rá opció), no és third party cuccokat engedélyezted?
BoB
Nem ér, te a Gnome-al raktad fel, ő pedig KDE-vel. -
válasz
tordaitibi #93721 üzenetére
A lesajnalt, osdi, ocska, regi, "nemdesktop" Debianon is megy VLC-vel, KDE-n
-
BoB
veterán
válasz
tordaitibi #93734 üzenetére
Nem tudom te hogy csináltad, de most felraktam egy Ubuntu 22.04-et, az smplayer tárolóból az smplayert, azzal letöltettem az yt-dlp-t (ahogy néztem ezt írtad le hogy ezeket csináltad), és simán megy a youtube videó benne.
-
Köszi a törődést
Opera browser deb, Smplayer deb, yt-dlp, a rendszeré snapes, DE az Smplayer a sajátját használja amit a Githubról ránt le magának, azaz ez is natív.
A snapes is jó, mindent le tudok vele tölteni. csak együtt nem jó.A többieknél kb. %-os arányba 80% működik, 20% nem működik de ebből a 20%-ból mind VLC-s.
Smplayer 2 főverzióval van elmaradva az Ubi tárolóba. Ezért tettem fel a legújabbat.
Butítsam vissza a friss 23xx szoftvert 21xxx-re? Menjek vissza majdnem 3 évet, a 21xxx verzió 2021.10 havi kiadás. -
válasz
Érdekes. csak tippjeim vannak:
- A distro-val érkező programokkal is próbáltad, vagy megláttad a verziószámukat, és ki se próbáltad?
- Elképzelhető a YT kavarása, amitől a reklámot játszaná, nem a videót, és ettől nagyon félre megy valami.(Ezért nem megy a többieknek se?)
- A böngészőtől kezdve minden program natív? Nem ilyen-olyan himihumis(snap, docker,...)? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #93728 üzenetére
Igen, a VLC nem yt-dlp -t használ, hanem saját belső megoldást.
lanszelot: ott a create launcher gomb!
Egyébként van saját Lubuntu szerverem a cégnél Lubuntu 22.04-el, onnan néztem ki neked. -
Köszönöm akik megnézték a saját konfigjukon.
Akkor mindenhol okés az Smplayer, csak a Kubuntu22-Smplayer23-yt-dlp szentháromsága nem működik nálam. Fene egye meg.
A VLC-ről olvastam hogy nem a yt-dlp-t használja erre hanem van neki valami beépített megoldása, ami többeknél nem működik jól, a lerásokból ítélve.
Komolyan mondom, megint elmerengtem hogy kell ez nekem mikor megvagyok a 18.04-el boldogan. +Ubuntu pro, 2028-ig mehet.
Hát nem tudom. Csak haladni akartam kicsit a korral. -
lck
senior tag
válasz
Haruna Media Player - Solus Plasma alatt szintén hibátlan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Megnéztem a VLC-t és az SMPlayert is youtube linkekkel EndevourOS alatt. Mindkettő tökéletesen viszi a videókat.
-
Warton
őstag
Eszembe se jutott még soha vlc-vel youtube videót nézni, de kipróbáltam. Nálam is hasonlóan pufferelt meg mindent csinált, amit nem kellett volna. Lehet, hogy valami codeces beállítást kellene csinálni, de mindegy. Marad a Brave böngésző, ahol reccenéstelenül, reklámmentesen megy a youtube.
-
Rimuru
veterán
válasz
-
-
VLC nálam meg se nyitja.
Itt a demó, nem szaggat, azonnal indul.És full reklámmentes, mint kátod, mivel ha a böngibe katintottam volna a Bikini videóra, azonnal beba@szta volna a reklámot. Csak ez ugye a ratyi gépemen a 18.04 Kubuntu.
Be lehet állítani Smplayerbe a YT stream felbontásást, ez 720 amit felvettem.
Nálad nem tudom mi van, ennek reccenésmentesen kell működnie.
[link]
És ez egy középszutyok mini pc.
Azért nem látszik a videón a jobbklikk--> Send To Mpv player opció mert ez egy snapes Opera böngésző ami korlátolt.
Amíg debes volt ment, és W10-en megy a mai napig. -
válasz
Megnéztem VLC-vel egy YT videót, terminálból indítottam vlc "url" paranccsal. Elkezdi lejátszani, de nagyon laggol és folyamatosan hibaüzeneteket ír ki. Gyakorlatilag használhatatlan. Debianon és Fedorán is ugyanez a helyzet.
00007feea8dc9210] main filter error: Failed to create video converter
[00007feea8dfceb0] chain filter error: Too high level of recursion (3)
[00007feea8dc9210] main filter error: Failed to create video converter
[00007feea80074a0] main filter error: Failed to create video converter
[00007feea80074a0] main filter error: Failed to create video converter
[00007feedc001db0] main video output error: Failed to create video converter
[00007feedc001db0] main video output error: Failed to compensate for the format changes, removing all filters
[00007feea84ac790] gl gl: Initialized libplacebo v4.208.0 (API v208)
[00007feef0006260] main input error: ES_OUT_SET_(GROUP_)PCR is called too late (pts_delay increased to 2642 ms)
[h264 @ 0x7feee429a7c0] co located POCs unavailable
[h264 @ 0x7feee42daf80] co located POCs unavailable
[00007feef0006260] main input error: ES_OUT_SET_(GROUP_)PCR is called too late (pts_delay increased to 5633 ms)
[h264 @ 0x7feee429a7c0] co located POCs unavailable
[h264 @ 0x7feee42daf80] co located POCs unavailable
[h264 @ 0x7feee42ef580] co located POCs unavailable
-
Playing: /tmp/blob:https://www.youtube.com/ae2b9ed0-d78b-4d4e-9604-821a7470e41d
[file] Cannot open file '/tmp/blob:https://www.youtube.com/ae2b9ed0-d78b-4d4e-9604-821a7470e41d': No such file or directory
Failed to open /tmp/blob:https://www.youtube.com/ae2b9ed0-d78b-4d4e-9604-821a7470e41d.
Exiting... (Some errors happened)
Ezt írja ki ha böngészőből próbálom MPV-re küldeni a videót.
Ha Smplayer-t választom,
Ezt írja ki egyébként kínjába mindig, ha elavult a yt-dlp, ha nem tudja megnyitnia videót.
Hiába tölti le a legújabb yt-dlp-t 25x, persze hogy nem indul el.
Ha egy snapes yt-dlp-t symlinkelek a /home/tibi/bin könyvtárba, azt se tudja használni.
Az öreg Kubuntumon így működik 1 éve, a snap yt-dlp-vel.
Nem tudom hogyan tudnék más hibaüzenetet mellékelni, ha terminálba indítom a playert, semmit nem ír ki amikor a hiba jelentkezik:tibi@tibi-ubuntu:~$ smplayer
Ez az SMPlayer v. 23.12.0 (revízió 10207) ami Linux -n fut
tibi@tibi-ubuntu:~$
Minden a legfrisseb verzió ami elérhető.
A Smplayer először tárolóból volt telepítve de ott 2 főverzióval előbbi érhető csak el, a 21xxxx, ezért leszedtem a legrfisebb debet a honlapjukról, a 23.12-es verziót.
A yt-dlp 2023.12.30 verzió, amit letölt és a snapes is, ez a legfrissebb, van az összes Windowsomon és a régi Kubuntukon is és működik vagyis ez is jó.
A yt-dlp magába hibátlan, lejátszási listákat bármit pillanatok alatt letölt.
Nemrég próbáltam 1 hétig egy Manjarot, abba is működött ez a funkció.
A player meg a yt-dlp nem tud egymással kommunikálni de hogy miért, és csak ezen a nyamvadt friss telepítés 22.04-en, erről lövésem nincs. -
Szerintem többé-kevésbé még aktuális, amit a RPM Fusion-ról írtam. Itt mesélik el, hogyan lehet lecserélni a "free" ffmpeg-et a fullosra.
-
válasz
CPT.Pirk #93715 üzenetére
Tegnap a második SSD-mre feltoltam egy Fedorát KDE-vel, de gyanús, hogy legyalulom és megy a helyére egy Sid. Lehet túlreagálom, de van bennem egy görcs a Sid miatt, hogy nem annyira biztonságos, mint a Stable.
Egyébként a Fedora is teljesen jó. Ami nem igazán jött be benne, az a kusza tárolók, hogy most az ffmpeget honnan szedjem le, meg milyen csomag miben van. A DNF se az a "gyerebe" csomagkezelő. -
válasz
tordaitibi #93703 üzenetére
Oké hogy nem tudja, de mit mond, miért nem?
- hanyas verzók (gyári tárolóból, vagy közvetlenül a szerzőtől szerezted be őket?
- pontosan mi történik? mi a hibaüzenet? -
Mesa 24 nem tudjátok véletlenül, hogy melyik disztrókban van már?
-
válasz
Egy ötletem van, de lehet téves az irány...
Multimedia codecs fel van rakva?
Sajna csak english leírás van és még figyelni is kell, mert a Kubuntunak külön csomagja van, szóval telepíteni az
ubuntu-restricted-extras
helyett akubuntu-restricted-extras
parancs fogja.Install Multimedia Codecs on Ubuntu 22.04 LTS
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 22.04-en nem a legokosabb a minden csomag a legfrissebb módszer. Szóval összevadászhatsz innen-onnan mindenből a legfrissebbet, de ne csodálkozz, ha nem működik valami emiatt.
De tényleg megvárhatnád a 24.04-et is, nyáron már érdemes lesz felrakni, fél évet variálgatsz vele és év végére flottul működni fog minden, már ami Linux. A 20-30 éves Windowsos appokra továbbra sincs garancia.
-
growler
őstag
válasz
tordaitibi #93706 üzenetére
Sokaig huztad a 18.04-et - aztan 22.04-re valtottal - most
amikor itt van a kanyarban a 24.04. -
-
válasz
tordaitibi #93706 üzenetére
Lejátszón keresztül nincs reklám?
Na ezt nem tudtam.
Valami rémlik, hogy VLC-ből már kivették ezt a fícsört. A 18-as Ubiban még a régebbi csomag lehet. Otthon délután meglesem én is kívancsiságból. Azt tudom, hogy öreg gépre nekem is ajánlották, hogy lejátszón keresztül Tubeozzak, mert ott jobban bírja a régi vas, mint böngészőből.
-
És Growler.
Böngészőt használok, és abból küldöm ki a helyi playerre a videót.
Oka, nekem így nagyon kényelmes, a megszokott tucat gyorsgombom működik, zoom a videóba, képernyőméretre nagyítás egyebek.
Grátisz ajándék az abszolút reklámmentesség.
Grátisz2, így komplett lejátszási listákat is megeszik a player, innen akár pár kattintással a lista menthető, mazsolázható, yt-dlp-vel tölthető.Próbáld ki. VLC vagy MPV vagy SM, Yutub link jobbklikk, url másol, mediaplayerbe url beilleszt.
(ennek van beépülője is, minden böngészőhöz, több playerhez, multilplatform, Send To ...Mplayer ...VLC ...MPV és akkor 1 jobb és 1 bal kattintás az egész procedúra.)
Kell hozzá yt-dlp.
Nem mondom hogy meg fogod szeretni de ha mégis, jelezz vissza.
Amit nem értek, 6 oprendszeren, Linuxokon Wineken működik, így csinálom 5-6 éve. Vagyis rutinom van benne. És most az új 22.04 Kubuntun nem tudom megcsinálni sehogyse. -
growler
őstag
válasz
-
válasz
Használj böngészőt.
-
Megakadtam.
Az új Kubuntun, 22.04, sehogyan nem megy az Smplayerrel a Yt. videók lejátszása.
Az MPV és a VLC sem tudja.
Minden máson, a régi 3 darab Kubuntu 18.04-en és a W10-eken működik ez a funkció.
Minden a legfrissabb, a playerek, a yt-dlp, ezt megpróbáltam natív és snap változatban is, eredménytelenül. Maga a yt-dlp jó,naprakész, letölteni tud. Csak nem tud együttműködni se Smplayer, se MPV-vel.
A VLC-nek erre külön beépítettje van de a 22.04-en ez is csődöt mond.
Van erre valami ötlet? -
lanszelot
addikt
Hello,
Pár hónapja kérdeztem, csak nem kaptam választ.
Lubuntu asztalra hogyan tudom kirakni a Firefox böngésző ikonját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged