Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• neduddki

nagyúr

HI!

a heten sajtotajekoztaton votunk /lasd: tftpanel.hu/ osztan az RRC es HP munkatarsai ekesen ecseteltek a egyuttmukodest, a LS lehtseget, meg hogy itt vananka naykunkon a 5 szinu korog meg egyebek, meg hogy a cmc csinajja a lemeszt meg a Lite-On a meghajtot... erre kivancsisagbol megtekintjuk a meghajtot.. es buszken mongyak hogy ram-ot is tud? mire felvidult akepn, es kerdezem az ekes angolsaggal beszelo HP fonoot hogy mi is ahejjzet?? hat szolidan elkezte mondogatni, hogy hat ugye ez kerem HLDS gyartmany(!!!) na es akkor mi van a lite-on val??? mongyak hogy az majd kesobb a sorozatgyartas felfutasa utan... na ez amr teccet egybul is... amugy rakerdesztem arra is hogy mit aklarnak a lite-on minosegevel mert a hp-banlevo joszagok igencsak sz.rok:- (((??? mire a valsz az votl hogy hat persze igy van de eszeknek kisse magasababn lesz a minosege...
    ettol tejjesen fugetlenul rakerdesztem masnal hogy minek szenved HP ezzel izevel hisz itt a nec, mire halkan(!!!) jott egyfejtegetes, ami sizgoruna maganvelemenyket paperware-minositettek... /szigoruan maganvelemeny volt/ na gondoltam ennek utanan kene olvasni, de hat idom 0 ezert kerdeznem hogy vki tugy-e roal osszegolalo???

udv

neduddki

Új hozzászólás Aktív témák