Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utoljara a easycdcreator 3.5c-kent volt hasznalhato... kapot szep uj ceget roxio meg gyutt a 4-es meg 5-os verzio es maga volt a remalom... mar aszittem el is feledhetem...majd az egyik ismeros ismerose vmihez kapott ennek a ''csoda''-nak egy vmijjen verziojat... folhittak hogy az addig jo kis intel-intel cucc irtozatosaninstabilla valt /meg vmikro en szalitottam/... vegul ujraraktak egyparszor es a vegen elhagytakrola eszt a joszagot azota csodak csodaj megint muxik a gep...
udv
neduddki
mod: a 4-eta hasznaltma ki ideig, ennek a csodanaka hatasara tertem at nero-ra, de egy ekkora rakas szart hogy tuttak osszarakni aszt maig nem tom... egyszeruen agyrem volt... brrrrr az 5-ot meg kevesebbig...
habar a 3.5c es nero xxx kozotten jol elvoltam a cdrwin-nekkel is: - )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
a heten sajtotajekoztaton votunk /lasd: tftpanel.hu/ osztan az RRC es HP munkatarsai ekesen ecseteltek a egyuttmukodest, a LS lehtseget, meg hogy itt vananka naykunkon a 5 szinu korog meg egyebek, meg hogy a cmc csinajja a lemeszt meg a Lite-On a meghajtot... erre kivancsisagbol megtekintjuk a meghajtot.. es buszken mongyak hogy ram-ot is tud? mire felvidult akepn, es kerdezem az ekes angolsaggal beszelo HP fonoot hogy mi is ahejjzet?? hat szolidan elkezte mondogatni, hogy hat ugye ez kerem HLDS gyartmany(!!!) na es akkor mi van a lite-on val??? mongyak hogy az majd kesobb a sorozatgyartas felfutasa utan... na ez amr teccet egybul is... amugy rakerdesztem arra is hogy mit aklarnak a lite-on minosegevel mert a hp-banlevo joszagok igencsak sz.rok:- (((??? mire a valsz az votl hogy hat persze igy van de eszeknek kisse magasababn lesz a minosege...
ettol tejjesen fugetlenul rakerdesztem masnal hogy minek szenved HP ezzel izevel hisz itt a nec, mire halkan(!!!) jott egyfejtegetes, ami sizgoruna maganvelemenyket paperware-minositettek... /szigoruan maganvelemeny volt/ na gondoltam ennek utanan kene olvasni, de hat idom 0 ezert kerdeznem hogy vki tugy-e roal osszegolalo???
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest