- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
-
Pötyi
őstag
válasz hszilard666 #7992 üzenetére
Nnna jól van, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál minket...
2016. április 11-i állapot:
BrickLink átlagár a 8675-ös távirányítású ótóra:
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 35 ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 48 ropi.BrickLink átlagár a 8154 számú Tiny Turbos készletre:
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 15 ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 15 ropi.BrickLink átlagár a 7669 számú Star Wars készletre (Anakin's Jedi Starfighter):
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 4 és fél ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 7 és fél ropi.Emberkét _NE_ adj el külön, mert a hiánya drasztikusan csökkenti a készlet értékét.
UI: Először kínáld fel nekünk eladásra a cuccaid , majd másodsorban a Magyar Legósok közösségének, a MALUG fórumon és csak utána kótyavetyéld el apróhírdetési oldalon, vagy kilóra eladva egy vásárlással is foglalkozó boltban.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
válasz hszilard666 #7989 üzenetére
Ha esetleg _megkérnél_ minket a száddal, hogy segítsünk beárazni, akkor segítenénk. Hogy ne basszanak át...
QNX is cool!
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7986 üzenetére
éééés vna leírás is
Láz:
Patent állapotban van az akksi 10 ciklust használhattam el max, többet nézegettem kölök koromban mint amennyit játszottam veleFeldobom jófogásra, hátha elviszik
HummeRC:
Igazad lehet, de nem vagyok legóban otthon másrész sürgős lenne megválnom a cuccliktól[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
senior tag
Miért érzem úgy, hogy elkótyavetyélni készülsz az értékeidet?
-
LÁZ
Topikgazda
a távirányos masina sztem kb 20-25öt érhet, ha az akksi is rendben van, persze lehet magasabbra is lőni, de kérdés, hogy van e időd kivárni, hogy vki elvigye pl 35ért
hirdetéshez bricklink/malug/ebay javallott
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pötyi
őstag
válasz hszilard666 #7982 üzenetére
Igen, az emberkék nagyon megdobják egy készletek árát, tehát ha eladod külön az összes emberkét, akkor a készletek többi eleméért hatványozottan kevesebbet fogsz kapni...
Nyilván az az Úr sem hülye, azért akarja csak az emberkéket megvenni.
QNX is cool!
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7982 üzenetére
Évtizede Éve, vagy 6-7 éve áll ha jól tévedek.
-
hszilard666
veterán
Az a baj hogy rohadtul semmim sincs semmihaz, csak fejből tudom hogy mi van meg, annyit meg nem ér hogy letöltsem az összes manualt és összerakjak mindent Van egy Úr aki jelentkezett a figurákért, azokat holnap összeszedem, a többit szerintem meg megtartom, de még nem tudom.
De van egy fullos LEGO OUTDOOR CHALLENGER RC jópár évtizede ál, holnap lesem meg hogy hogy áll az akksi. Ebayen rohadt drágán mennek szóval azért bizti kapok pár forintot
-
Pötyi
őstag
válasz hszilard666 #7977 üzenetére
Keress rá az autós készletre a BrickLink-en.
Hát nézd! Ha beviszed egy olyan Pösti boltba, ahol vesznek is legót, akkor valószínűleg nyomott áron fogják átvenni, mondjuk kilóra.
Ha viszont szánsz rá időt, hogy te adod fel mondjuk valami árverési oldalon, akkor jobb árat is kihozhatsz belőle.
QNX is cool!
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7979 üzenetére
Vagyis 2004-2005 utániak ha jobban belegondolok, vna benne bionicle, racers, technik, star wars, és vikings is. Sokat legóztam anno.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7977 üzenetére
Valamint van egy ilyenem kiváló állapotban picit átalakítva, az R2d2-t még keresem.
[link]
És elfekvőben szétszedve egy olyan szett amiben volt egy tunig garázs, vagy 6 kocsi és egy kamion autószállító, valamiért nem találok képet. Valamint vagy 3 db cipősdoboz, új legókkal (2008 utániak) Nem érdekel valakit?[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Igen,határozottan jobb ,bár igaz,hogy én dísznek használom.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Van egy ilyen cuccom:
[link]6 éve áll, ha jól látom az összes alkatrésze megvan, csak ösze kéne rakni. Első tulaj vagyok. Szerintetek mennyit kérhetek érte?
Valamint kérdésem is lenne:
Konkrét lego szettet hol tudok eladni lehetőleg budapesten[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Az eggyel korábbi rendőrkamionon is így van megoldva.
-
nagyúr
Nem tudom. Elég furcsán néz ki. Mondjuk magyarázat lehet az, hogy a pótkocsi alja egy nagy elem, amiben 2 darab 2x2-es négyzet ki van vágva.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Szépen lassan bővül a csapat idehaza. Egy baj van vele, hogy a 8109-nél 2 legó alkatrész hiányzik, de már a jövőhéten meg is érkezik Dániából. (A két visszapillantó tükör sárga elem)
Meg sikerült egy 60044-es modellt is beszereznem csütörtökön. Igaz az a kamionban maradt, de majd a jövőhéten hazatalál remélem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Már nem!!!!!
bobafett: Köszönöm a dobozt! Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért uram! Miért uram! Miért kell bogarat ültetni a fülembe!?!?!?!?
-
nagyúr
Technic 8109 megszerezve, megépítve! 😈 😆
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #7955 üzenetére
lehet mer 18. széria
Közérdekű.
Ki lett adva az ukáz egy Wolffe parancsnok figura felhajtására, vajon mennyibe fájhat egy olyan??
ps. sajnos a lego biznisz nem jött össze
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bakker ebbe az új gyűjthető Disney minifigura sorozatban 18 figura van a szokásos 16 helyett. Mi értelme ennek?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #7942 üzenetére
Akkor rendicsek, szívesen! ☺
-
Pötyi
őstag
válasz CharlieDrop #7937 üzenetére
Tessék, a BrickLink-en van egy magyar eladónál Fejér megyében.
QNX is cool!
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #7940 üzenetére
Sajnos többet nem tudtam segíteni.
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #7937 üzenetére
Itt megtalálod a számokat, melyik alkatrész milyennel rendelkezik és be kell szerezned valahonnan.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem, ti sokkal jobbak vagytok a régi dolgokban.
Adott egy ilyen rendőrautó, de hiányzik a fekete sziréna és villogó róla. Be lehet ezeket külön szerezni még valahogyan, vagy mondjak le róla?
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
nagyúr
Srácok, megvan a tervem, mit fogok megszerezni a következő hónapokban, ha sikerül minden!
Technic 8258
Trailer!Ez a következő 2 projektem terve!!!
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #7914 üzenetére
azzal is az a baj hogy évek mire visszakapod a pénzed, ha visszakapod. én is tettem feljelentést szintén 30k miatt. namost 3x kellett bemennem a rendőrségre vallomást tenni, nyilván csak munkaidőben lehetett, amennyi pénzem kiesett a munka meg a benzin miatt lehet még rosszabbul jártam, másfél év után kaptam meg a pénzem...de még szerencsém volt, mert szerencsére maga a százados úr intézte az ügyem, ha nem ő intézi még mindig a rendőrségre járnék...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
Most látom nekem ebből 2 set megvolt!!
6353 és a 6512!! De mindig a 6541-et szerettem volna.
-
Djuree
félisten
én is más képeit szoktam használni általában, ha bontatlan dologról van szó, egyszerűbb nekem mint fotózni, válogatni melyik lett jó, aztán adatkábelt keresgessek meg másolgassak, szval ez még semmit nem jelent.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Brumi
senior tag
Ha az újra gondolsz, akkor az majd csak télen jelenik meg és valószínűleg ajándék lesz bizonyos összegű rendelés felett, vagy gondolom meg lehet majd kapni másodpiacon 8-10k-ért. De ha linkeled, hogy mit szeretnél, akkor könnyebb lenne
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
tvamos
nagyúr
Szeretnék egy ilyen karácsonyi szélfogós készletet venni. Mennyi annak a reális ára? Hol érdemes keresni? (Ajándékba venném a kollégámnak.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
nagyúr
Én is féltem az előre utálástól, de meg is jött három napon belül. Nekem mázlim volt, meg korrekt volt az eladó...
-
GabN73
addikt
Mielőtt valaki beleszaladna a vásárlásba, valószínűleg egy csalóval van dolgunk:
Nyíregyháza gyár (2 kép ebayről lopott)
Ole Kirks House
BirdsSajnos én voltam olyan naiv, hogy előre utaltam 30k-t Csomag pedig 1,5 hete sehol. Természetesen üzenetekre nem reagál.
-
nagyúr
válasz bobafett #7909 üzenetére
Rendben! Akkor megbeszéljük a businesz többi részét!
(#7911) tvamos: Köszönöm! Érdekes, hogy csak 2 alkatrész hiányzott róla, de volt itthon a nagy vödrömben olyan és már teljes a kamion. Igaz, 2 db sárga 2-es lapos lámpa nincs hozzá, mert a másik modelhezz kellene, a lámpái lennének, de szarintem azok is vannak itthon.
-
-
bobafett
tag
válasz Sub-ZeRo #7906 üzenetére
Nem froclizni akartalak.
Azért kérdeztem ám, mert nekem van egy dobozom ehhez a készlethez, vagyis igazándiból csak a külső része, belső papírtálca nélkül. Nekem sosem volt meg maga a lego, nem is tervezem, hogy megvegyem, de ha igény tartasz rá, szívesen neked adom. Én csak pakolgatom ide-oda.
-
nagyúr
válasz bobafett #7905 üzenetére
Nincs. Leírás sincs hozzá. :I
Neten találtam hozzá mindkettőt, csak éppen más ömlesztett dolgokkal árulják és nem szedik szét a "csomagot". :/
-
nagyúr
-
bobafett
tag
Mondjuk én nem is vártam 20k alatt a Maze-t, ahhoz túl sok darabból áll...
-
LÁZ
Topikgazda
ajándék Mr. Freeze 17k/55eur felett, illetve már a Maze is fent van, jól megmérték ~24k/70eur
asszem maradok a bécsi/euros vásárlásnál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl