- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Freddy76
addikt
Nosztalgiázunk, de azért egy modular, vagy Star Wars UCS jobb építési élményt nyújt. Igaz, ezek játszani jobbak voltak, de felnőtt fejjel nem az a cél, hogy összerakom pikk-pakk, aztán brummogtatom az autókat, és eljátszom, hogy kigyulladt a kút, hanem az, hogy több órára kikapcsoljon.
Anno nagyon szerettem volna a benzinkutat és a tűzoltóállomást is, de nem volt rá pénzünk
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
menetrend szerint, mától hónap végéig dupla vip pontok a shop-ban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
Jó dolog, hogy a régi modellekhez adták a B model könyvét... Ma már nem divat, inkább letöltetik netről...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #6380 üzenetére
Á még nem aludtad át. Nyilván én meg nem bírtam várni.
Mint mikor szüleim ideadták a kirándulás pénzt előre, kirándulásra már nem maradt semmi.
Kösz![ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sirandrish
legenda
Bakker..már azt hittem hogy átaludtam a karácsonyt
Amúgy grat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Freddy76
addikt
Ne már. Ezt én is szeretném, mondjuk a használtpiacot nem kutatom nagyon... Mennyibe van, ha nem vagyok indiszkrét?
Szerk: meg aztán ez nem az utak tisztán tartására való, hanem arra, hogy a sípályákat karban tartsa
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Djuree
félisten
na jelentem összerakódott, nem bírtam ki karácsonyig, 2 hét volt, napi 1 zacsit engedélyeztem magamnak, jóból is meg árt a sok alapon meg h ne rakjam ki túl gyorsan. érdekes volt rakni, tele van különleges alkatrésszel meg építési megoldással. a végeredmény is nagyon impozáns. bnőmnek nem tetszik, azt mondja egy nagy hangya. de anyósomnak bejön.
kövi projekt az ucs anakin podracer (lassan kész) meg ucs invisible hand (még nem kezdtem el, hiányzik még pár alkatrész) by anio mester. ezek moc projektek, de akár gyárik is lehetnének.
hogy hova rakom ezeket nem tudom, az inv hand is 70cm-es, de majd megoldom. a nagy legos polcomra már nem merek pakolni, nehogy leszakadjon.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
félisten
-
Jégkokó
veterán
Unalmas egy szett, 2012 ben hoztam a günzburgi legolandból.Összeraktam egyszer az autó szállítót meg a másik teherautót aztán végül betettem a szekrénybe.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Freddy76
addikt
Azbesztmegbassza... Ez qrva jó. Megvan a karácsonyi ajándék, tavaly a Párizsi Étterem volt, idén ez. Végül az asszon bankár, passzol is hozzá .
Csak addig még össze kellene rakni a bontatlan dobozban lévő MKII Crane-t, a Red Five X-Winget, a Fairground Mixert, a Detektív irodát, karácsonyra ott vannak a Winter Village készletek (Toy Shop, Market, Santa's Workshop, Bakery)...
-
-
nagyúr
válasz Peathee #6355 üzenetére
Remek modell. Megvagyok vele. Majd a crane II-őt kezdem el hamarosan.
Amúgy olyan kérdésem lenne, hogy az Arocs-ot is szeretném megcsinálni távirányításúra. Valaki tud benne segíteni, mit kellene hozzá megvenni?
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #6361 üzenetére
Igen... Kiadhatnánam egy autós adventi naptárat.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
LÁZ
Topikgazda
káming szúún
@joamilestoné: lesznek ajándék karácsonyi készletek vásárlás után,karácsonyi kis vasút, decemberben pedig mézeskalácsház, mind2 bejövős nekem, vhol fentebb linkeltem is képet
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Lehet tudni, hogy idén milyen téli készletek lesznek?
Hamarosan advent, és az ajtódísz valamint a koszorú mellé vennék egy legót is a lakásba.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
star wars 2016 ügyben még nem igazán kapta el a fonalat a Lego
-
LÁZ
Topikgazda
holnap logout / first part
-
LÁZ
Topikgazda
nájsz
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz jagertibi #6351 üzenetére
Elkezdtem a Volvo markolót. Nagyon komoly a "kis" gép. Még csak a felénél járok, de valami eszméletlen már most!
-
tvamos
nagyúr
válasz jagertibi #6345 üzenetére
Most vettem a KOCKA STORE-bol. Sajnos gyönyörű, hatalmas LEGO emblémás dobozban jött. (Karácsonyra szántam a gyereknek.)
(#6349) dime27 válasza tvamos (#6347) üzenetér
Na ja... Minden nap mutattok egy készletet, amitől elfog az "azonnal kell" érzés. :/[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
jagertibi
aktív tag
sziasztok.
Szeretnék venni Wall-E -t, hol a legolcsóbb itthon?
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz Lucas Kane #6332 üzenetére
Még próbálkozom vele, köszi!
tvamos: Nem ez egy különálló Creator szett idén jelent meg ( 10248)
Itt írtam róla részletes cikket:
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
-
dime27
őstag
válasz Lucas Kane #6330 üzenetére
Az fasza mert nekem meg a kép helyén csak egy elfolyt paca van X-el az alján de ha rámegyek és jobb gomb rajta és megnyittatom uj fülön akkor meg kirakja jóként...
-
dime27
őstag
válasz Lucas Kane #6327 üzenetére
Akkor ezt se látjátok?!
Úgy látom nem....francba...csináltam NAS-omra ownCloud felhőt és onnan szeretném a képeimet megosztani...illetve azt szeretném megoldani hogy a fényképezőgépem feltolja a NAS-ra wifin keresztül a képeimet albumokba, és azokat hogy lehetne legegyszerűbben onnan ide képként beillesztenem, hogy ne kelljen más képfeltöltő oldalakra feltöltögetnem őket?!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz _stick_ #6316 üzenetére
Jól gyanítod. 😈
Szerk: Ma jön meg a darus kocsi! 😵
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Lucas Kane #6318 üzenetére
Köszi. Tudom, már Megjött a hiányzó darab.
-
dime27
őstag
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni klubhoz ha nen gond! Amim van.
Mercedes arocs 3245 (már készen van).
Volvo markoló ( sajnos hiányzik a csomagból egy fő alkatrész és csak a 16. oldalig jutottam vele). Az mkII darut ma rendeltem meg, jövőhéten meg is jön. Remélem meg lesz minden anyag hozzá. 😊 Képeket nem tudok feldobni, mert külföldről írok, de ha érdekel valakit, hétvégén dobok fel pár képet róluk. 😊"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Mcray
senior tag
Az íves alkatrészekből csak úgy tudsz térbeli formát csinálni, ha az elemeket más szögben rögzíted. Akkor meg házag lesz köztük.
A Megablocks UH-60-at nézzed meg. Na az korrekt munka. A Lego nem csinál ilyet...
[link][ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
"nem lehet értelmes repülő orr részt építeni a most létező darabokból..."
dehogynem! mindjárt kész az ucs slave I, még 2 zacsi van hátra, bezony lehet szép orr részt sok alkatrészből is. persze nem a sima négyzetes meg derékszöges alkatrészekből, van mostmár egy csomó szép íves alkatrész is.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mcray
senior tag
válasz batmanéhes #6307 üzenetére
Nekem az a bajom az 1 darabból öntött repülő-űrrepülő orr részekkel, hogy az összesnek olyan a formája mint egy gyorsvonatnak. Egyik sem hasonlít igazi létező repülőgépekre. Lehet hogy átlag embernek/gyereknek nem zavaró, de nekem mint repülő buzinak nagyon nem tetszenek. Az meg a másik, hogy studból nem lehet értelmes repülő orr részt építeni a most létező darabokból...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
batmanéhes
tag
azért nem értek feltétlenül egyet, mert az egyik az 8-12, másik meg 6-x korig van. emellett a két gép sem hasonlítható egymáshoz, egyik egy kis privátjet végül, másik meg már rendes utasszállító.
szóval megvan ezeknek az oka. más a célközönség és másmilyen a célközönség. nyilván a mai gyerek nem fogja magát úgy összeszarni a 4 stud kicsiny repcsitől, mint én 30 éve.
amúgy meg tipikusan a repülő orr és farok az, amit marhára nem tudsz szépen megcsinálni 6 meg 8 stud méretben (újfent említem, 6 éves kori türelemmel).
-
Bicskás
senior tag
A Lego Racer 2-höz hasonló játék nincsen telóra, ahol megépíthetnéd a saját járművedet ?
Gondolom nem én voltam akinek csak azért kellett a zabpehely mert a Lego Racer 2 volt benne.
-
PR0JECTNR56
addikt
Jó mondjuk ez a reptér eleve szerintem az egyik legjobb, amit ebben a témában kiadtak, ugyanakkor a mostani modernebb elemekkel kombinálva a régieket a custom alkotások azért elég jók.
Az új elemek (nem a mostani one-piece repülőorrok és társaik, hanem pl. sárvédők és egyéb sloped újdonságok) sokat dobtak a formázási lehetőségeken, ami régen nem volt meg. -
-
NGA
addikt
válasz batmanéhes #6299 üzenetére
Nem a többféle alkatrésszel van bajom, hanem azzal, hogy a régi készletekből tudtál mást is építeni, az ilyen nagy elemes készletekből már nem egyszerű.
6396 reptér
alternativái:
Az alsó kép a kedvencem, ahol ebből a reptérből autóversenypályát is lehet építeni.
Természetesen sokkal arányosabbak, nagyobbak a mai készletek, de ezekből már mást nem nagyon lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl