-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Vistaboy #73562 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy hány esetben üzleteltem úgy, hogy ne előreutalás lett volna. Talán a pár 100-ból - életem során - volt vagy 5, akkor sokat mondok. Persze volt pár nyomi, aki csinált magának 10-12 ezres postaköltséget az utánvét + értékbiztosítás (VGA kártya) miatt, de ezeken csak röhögni tudok.
Természetesen a FB marketplace = instant ignore. Semmi kedvem C-Type USB-kkel "üzletelni" és nekem a Rosszfogás se működik, ahol a 150 ezres tételből a szerencsétlen lúzer nem képes 5k-t engedni. (Miért várok el ilyenkor engedményt? Mert 2-3 készletről van ilyenkor szó... vegye már észre a hülyéje, hogy időt, pénzt, energiát takarít meg ilyenkor. De nem. Nem veszi észre. Plusz ilyenkor nem boltból venném, nem számlával, legyen már versenyképes.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Freemail
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest