- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
legopingvin
kezdő
válasz Djuree #73398 üzenetére
Én is vissza szoktam állítani eredeti állapotába. Szerintem a szett típusától is függ mennyire melós és időigényes. Pl. egy modular jellegű épületnél egy zacskónyi alkatrész általában egy elég jól elkülönülő modult tartalmaz amivel sokkal könnyebb bánni, mint egy komplikáltabb Technic szett esetében, ahol minden kapcsolódik mindenhez és nem igazán vannak külön egységek, csak egy nagy szerkezet. Én is ódzkodtam tőle, de összességében sokkal kevésbé időigényes és problémás egy ilyen szétszedés folyamat, mint amilyennek elsőre tűnik.
@Mauzes: A mindegy dolgot úgy értettem, ha nem sáros az emberünk akkor nem kell tartania attól, hogy felbontatom, de nem veszem meg tőle. Ha nem akarja megnyitni az azért van, mert vagy át akar verni vagy nem biztos ő sem a doboz tartalmában, mert pl. lehet ő is úgy vette már másodkézből.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz Djuree #73398 üzenetére
Magamnak én is számozottan szoktam visszabontani, ha használtan veszek valamit, mert így szeretem. De bevallom, hogy másnak nem csinálnám meg.
Mondjuk pont egy modulárisnál valószínűleg nem annyira éri meg, mert a 3 szint jól elkülönül és azt 5 mp úgy szétválasztani, míg számozottan sokkal több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest