- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
czanga #69746 üzenetére
Pontosan ma vettem át egy SW diorámát az Euronics-tól, de én Postapontra rendeltem. Szépen becsomagolva érkezett, pont úgy, mint kb. 1 hónapja 2 másik Lego tőlük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gond lenne azzal amit írtál, mert azzal valóban komoly gond van, de úgy tűnik, hogy vidékre ezek a nagy mamutok (Emag, Euronics, Alza) nagyon is megadják a módját a készletek becsomagolásának, mert mindig hibátlanul kapom őket, külső kartonban. Mondjuk tény, hogy a helyi futárral és a postával is nagyon jó a viszonyom.
Sose gondoltam volna, hogy valaha ilyet leírok, de ezzel már 4 db. SW diorámám van. Sőt már 5, hiszen a Dark Trooper támadás 75324 is alapvetően az. Nekem... a SW-tól ásítozónak... de ezek a diorámák... ugh... nagyon bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged