- Milyen notebookot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
czanga #69746 üzenetére
Pontosan ma vettem át egy SW diorámát az Euronics-tól, de én Postapontra rendeltem. Szépen becsomagolva érkezett, pont úgy, mint kb. 1 hónapja 2 másik Lego tőlük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gond lenne azzal amit írtál, mert azzal valóban komoly gond van, de úgy tűnik, hogy vidékre ezek a nagy mamutok (Emag, Euronics, Alza) nagyon is megadják a módját a készletek becsomagolásának, mert mindig hibátlanul kapom őket, külső kartonban. Mondjuk tény, hogy a helyi futárral és a postával is nagyon jó a viszonyom.
Sose gondoltam volna, hogy valaha ilyet leírok, de ezzel már 4 db. SW diorámám van. Sőt már 5, hiszen a Dark Trooper támadás 75324 is alapvetően az. Nekem... a SW-tól ásítozónak... de ezek a diorámák... ugh... nagyon bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest