Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Tegnap kibontottuk a Tengerparti lakóautót. A doboz design nagyon szép a doboz meglepően nagy és nehéz volt. Meglepődtem a sok alkatrész láttán. Gyerekkoromban ha nekem egy ilyen 500+ darabos készletem lett volna örömömben a földhöz vertem volna a hátsóm. Az összerakásig még nem jutottam el. A 3 füzet közül az első elég vaskos, na nem olyan vastagságú mint egy komolyabb szett esetében, de azért látszik rajt hogy ez már nem egy 100-300db-os készlet. Kiváncsian várom a végeredményt. Megjött mellé az Otthonos ház és a fel ház is. Az otthonos ház doboza még nagyobb és nehezebb mint ez. A Fel ház doboza pedig egyszerűen lenyűgöző. Na de mindent csak sorjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest