- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pardus
csendes tag
Hali, van valakinek tapasztalata s@h visszaküldéssel kapcsolatban? Sajnos nem látok bővebb információt, csak ügyfélszolgálatra mutató hivatkozásokat, akik pont nincsenek jelenleg a helyzet magaslatán.
Story for short, előrendeltem balga módon ajándékba még májusban Luigit. Sorban jöttek emailek, hogy "utánrendelés" státuszban van (egy előrendelt termék, hivatalos forgalmazónál, hmm), késni fog. Tekintettel arra, hogy múlt hétvégén edigitalban jobb áron azonnal elérhető volt, ráadásul ajándékkal, ezért le akartam mondani rendelésem múlt pénteken.
Egyik telefonszámukon sem jártam sikerrel, amit azóta el is ismertek, hogy nem működtek jól. Írtam honlapon üzenetet pénteken, rendelési számon kívül mást is megadtam, bár abból már elég egyértelműnek kellett volna lennie beazaonosításnak. Ma reggel kértek még egy adatot, amit 5 percen belül akkor megadtam. Délután jött az email, hogy sikeresen feladták a csomagom...Naív kérdéseim:
1) Lehetséges-e azonnal visszaadni futárnak, vagy mindenáron külön időpont, külön ember kell aki elintézi visszaküldést?
2) Kell-e az előbbihez bármilyen fizikai nyomtatvány?
3) Lehet-e másik címről visszaküldeni, mint ahova eredetileg szállítják?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest