- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Unokaöcsémnek minden sz.rt megvettek korábban, volt egy rakat Star Wars legoja, köztük két UCS, az Imperial Shuttle, és a Super Star Destroyer, de volt Falcon is (csak nem UCS). Amikor a kölök megunta a legókat, unokanővérem unatkozó háztartásbeliként megkereste az új szettek árát (tehát azt, amennyiért ezek valaha kaphatók voltak boltban), ezt harmadolta, mert ugye össze vannak rakva, a végösszegből még lecsípett egy jókora összeget, és így feltette a jófogásra. Ő is kapott pár köcsögcsalóvagy levelet, de még aznap el is ment hozzá egy gyűjtő, aki meglátta, hogy miről van szó, rögtön fizetett, majd a kocsijából hozott be dobozokat, és óvatosan pakolt el mindent. Végül széles vigyorral az arcán távozott.
Én a sztorit kb. fél éve hallottam, az unokanővéremékkel öt évente egyszer találkozunk. Utána elbújtam elmorzsolni pár könnycseppet...
Szóval vannak csodák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged