-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coxymaxi
csendes tag
Bocsi, hogy még mindig "kötekszem". (Amúgy nem)
Én azért vagyok szkeptikus a Flairrel kapcsolatosan, mert a csapból is az folyt ezelőtt, hogy GC vagy Silvia vagy bármilyen gép esetén a(z egyik) legfontosabb a STABIL hő.
Az én Silviám a PID szerint, csapolás alatt nem esik 2 foknál többet.
Attól is függ mennyit, melegítettem, hányat húztam vele előtte, de nyílván kivárja az ember míg stabil. /Én fent szoktam hagyni a fejen az üres kart, kosárral./
Erre most azt mondjátok, hogy úgy is majdnem vagy teljesen jobb az eredmény (akár egy világos kávéval is), hogy 3 vagy akár több fokot is esik közben a hőmérséklet. (Mert amúgy az olvastam, hogy az itteni használók közül sem mindenki melegíti 2x 3x elő a Flairt,)
Ne értsétek félre, mert nem kell. Ha úgy van hát úgy, sőt azon vagyok hogy mielőbb kipróbáljam én is és amúgy a húzz magadnak egy kávét, mint kávékészítés még tetszik is!
Csak ezt akkor sem fogadom be ilyen hirtelen. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest