Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coxymaxi
csendes tag
Bocsi, hogy még mindig "kötekszem". (Amúgy nem)
Én azért vagyok szkeptikus a Flairrel kapcsolatosan, mert a csapból is az folyt ezelőtt, hogy GC vagy Silvia vagy bármilyen gép esetén a(z egyik) legfontosabb a STABIL hő.
Az én Silviám a PID szerint, csapolás alatt nem esik 2 foknál többet.
Attól is függ mennyit, melegítettem, hányat húztam vele előtte, de nyílván kivárja az ember míg stabil. /Én fent szoktam hagyni a fejen az üres kart, kosárral./
Erre most azt mondjátok, hogy úgy is majdnem vagy teljesen jobb az eredmény (akár egy világos kávéval is), hogy 3 vagy akár több fokot is esik közben a hőmérséklet. (Mert amúgy az olvastam, hogy az itteni használók közül sem mindenki melegíti 2x 3x elő a Flairt,)
Ne értsétek félre, mert nem kell. Ha úgy van hát úgy, sőt azon vagyok hogy mielőbb kipróbáljam én is és amúgy a húzz magadnak egy kávét, mint kávékészítés még tetszik is!
Csak ezt akkor sem fogadom be ilyen hirtelen. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest