Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Nálunk az irodában ez volt:

Én imádtam az összes italt amit csinált, csak hát szegény nem nagyon bírta a túlzott igénybevételt (napi 10-15 kv).
Mindenesetre ha garancia időn belül belefutsz abba a jelenségbe, hogy megszorul a kapszula, akkor inkább vidd vissza a boltba, hogy ők feszegessék fel a műanyag fejet. De szerintem 10e Ft-ért nagyon jó vétel garancia nélkül is. Vízből csinálja a kakaót meg a forró csokit is. A miénk nem habosított. Néha egy ecetezés nem árt neki, ha nem folyik ki a lötty.Szerk.
Ahogy nézem tanultak a sz@r tervezésből és az új típuson műanyag helyett már rozsdamentes acélból van a kapszula lyukasztó mechanika:
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre ha garancia időn belül belefutsz abba a jelenségbe, hogy megszorul a kapszula, akkor inkább vidd vissza a boltba, hogy ők feszegessék fel a műanyag fejet. De szerintem 10e Ft-ért nagyon jó vétel garancia nélkül is. Vízből csinálja a kakaót meg a forró csokit is. A miénk nem habosított. Néha egy ecetezés nem árt neki, ha nem folyik ki a lötty.