- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A mekiben úgy tudom, hogy magas fokon követelik meg a dolgozóktól (is) a higiéniát, ettől erétem, hogy mire gondolsz, mint ahogy mostanra már a szüleimet is, hogy milért nyaggatak kicsiként, azzal hogy "mossál kezet ha hazaérsz". Ha zöldségről volt szó dettó, azt is meg kellett mosni, hisz "tudod Te, hogy hány ember fogdosta már ezt meg előtted"? Iylen neveltetés mellet amikor előszőr azt láttam, hogy az egyetemi könyvtárban a külföldi diákok kézfertőtlenítővel kenegetik a kezüket és némelyik még maguk körül a területet is egyből az kezdett el érdekelni, hogy hol lehet beszerezni ilyen cuccost :-). Veszélyes dolgok tudnak ezek lenni, és úgy látszik, hogy egyre veszélyesebbé válnak! Nem azt a világot éljük már amikor még a nagyszülők azt mondták, hogy kell a gyereknek (általánosságban) a kosz, hogy had erősödjön az immunrendszere :-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest