Hirdetés
- Dell Precision munkaállomások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
én az offsetet hagynám a francba nullán. semmi értelme állitgatni. a gépedhez képest úgyis fogod érezni, hogy csavarj még feljebb vagy lejebb, ha túl világos vagy túl égett lett a kávé.
egyébként én a reggeli első bekapcsolásnál nézném meg a kijelzett szobahőmérsékletet egy általad megbizhatónak mondott szobai hőmérőhöz képest.
azaz előző este a gép mellett hagyott "megbizható" szobai hőmérő pl 21 fokot mutat reggel, de a bakapcsolás pillanatában a géped csak pl 20-at, akkor az offsetet +1-re állitod. csak itt a kérdés, hogy a referenciamérőd mennyire hiteles.... valamint - szerintem - amikor az egész rendszer átmelegszik az az 1 fok különbség sem 1 fok marad. a kilépő vizről meg ne is beszéljünk, mert ott 10-15 fok eltérés is lehet a különbség a kijelzőhöz képest.
ergo semmi értelme az egésznek. én az ízhez képest állitom a pidet....
mellesleg megint elkezdtem a fokpiszkálós wdtzést. valamint adp videója hatására felülvizsgáltam a tamperelő tudományomat és határozottan jobb lett a lefolyás és a produktum is.
de akárhogy is, az ims szűrőkészlet és tamper csere után úgy érzem, hogy újra kellett mindent tanulnom. a téli fiorenzato majd a tavaszi mazzer felbuzdulásom után maradt a véleményem, hogy a graef nagyon is jó őrlő a kategóriájába. kb 150ezer forintig nincs ellenfele. marad amig tönkre nem megy
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision munkaállomások
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs