Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Hát hihetetlen hogy ilyen mélységű kávé topik is van itt a ph-n, bár nem is tudom miért vagyok meglepve.
Mi is nemrég léptünk a kávékészítők klubjába, pár hete van egy Lelit PL91Tgépünk egy CM900-as örlővel.
Jelenleg a gyakorlat teszi a mestert fázisban lépkedünk, hol jobban, hol rosszabbul sikerül a kávé.
Van egy sanda gyanum (főleg ez a cikk szerint )miszerint alacsony a vízhőfokom, hiába 95 fokra állítottuk az kevesebb nála, legalábbis a kávé végeredményében ez látszik. (Homogén crema, túl világos, és sok is.) Hogyan tudom ellenőrizni, milyen mérővel hogy a kifolyó vízhőfok valójában tényleg hány fokos? Meg hogyan tudom ezt lemérni egyáltalán? Vagy egyszerűen el kell kezdeni kisérletezni a magasabb hőfokokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest