Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Először a Lehel piaci kávészaküzletben
Piacon belul hol van?
Ritkan jarok arra, multkor volt szabad 10 percem, de nem talaltam a kaves boltot
Ja, ha mar erre jarok: karacsonyra vett Rowenta ES4400 ugyan jopofa, meg konnyebb hasznalni, mint az elozo Bosch Barinomat, de NEM foz jo kavet, keseru az eredmeny.

(Tesco sajatmarkas 100% arabicaval, meg Segafredo Emozionival tesztelve, utobbit regen szerettem...)Barino szerintem finomabbat fozott, felteve persze ha nem robbantotta fel a tomiteset.
Kollegak javaslatara vettem Lavazza Crema Gustot, ha azt sem fozi jol a Rowenta, akkor szivok inkabb a Barinoval, aztan teszek bele havonta uj tomitest...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest