- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
hát figyelj, én szeretem, ha kényelmesen be tudom állítani, hogy 83 vagy 95 fokos vizet kapjon a kofi. már csak azért is, mert szerény tapasztalataim szerint az adott kávéhoz ideális vízhőfoknál 3-4 fokkal forróbb víz már vidáman keserű kávét eredményez. a pavonival sem volt nehéz égett shotot csinálni.
hájp alatt épp azt értem például, hogy a caravel olyan csodálatos gép, hogy már a vízhőfok is mindegy, minden mindegy, mert ha csak hozzányúlsz, arany folyik ki belőle.
a külföldiai fórumokon keltett hullámok nem érdekelnek, az egész kávés világ elméleti része hidegen hagy, kedvelem a patinás gépeket és szeretnék friss, jó kávét inni nap mint nap. ennyi. matt perger sem az én világom, alapos srác, de ha kiírja, hogy a megamálkőni a király, rohan a fél világ darálót venni. nekem ez idegen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest